2 gün önce bebeğim öldü karnımda

Canım yaa çok üzüldüm,çok geçmiş olsun,tekrar olur inşallah.Fakat ben de endişelendim şimdi berabermiş hamileliklerimiz neredeyse.Canını sıkmak istemem ama bebeğini kaybettiğini doktorun mu farketti usg de falan,yoksa sen mi anladın?Ya dedim ya canını sıkmak istemiyorum ama :uhm:..

ben farkettim canım kontnrtolden birgün sonra hiç hareketlerini hisstmedim aradım gel bakalım dediler gittik eşimle kaybetmişiz iyiki pazartesiyi beklemedim yani çünkü dr perşebe baktğı zama pazartesi gein dedi amao gün ultrsaona falan bakmadı sadece nst batı yani ksacası belemekten bebek sıkıntıyagirdi öldü kilosuda 3900 du

Canım benim bu duyguyu çok iyi biliyorum :(
Allah yardımcın olsun.. Meleğin seni cennetin kapısında bekliyor olacak....
Rabbim hayırlı evlatlar versin sana...

Canım Allah yardımcın olsun üzülme tekrar kalırsın inşallah en kısa zamanda.

inşallah canım allah kimseye böylebi acı göstermesin ençok üzüldüğümde bebeğim benien onu göremeden ayrılmamız

Canımm Alllah sabırlar versin... hiç kolay değil......

İnsallah tez zamanda kardeşi gelir de acın hafifler....

ben farkettim canım kontnrtolden birgün sonra hiç hareketlerini hisstmedim aradım gel bakalım dediler gittik eşimle kaybetmişiz iyiki pazartesiyi beklemedim yani çünkü dr perşebe baktğı zama pazartesi gein dedi amao gün ultrsaona falan bakmadı sadece nst batı yani ksacası belemekten bebek sıkıntıyagirdi öldü kilosuda 3900 du[/Q

Allah'ın taktiri.Acil rahatlıklar,iç huzuru diliyorum canım.Muhakkak bir hayır vardır böyle düşünmek lazım.Bir de eğer onu görseydin etkisinden kurtulman çok daha zor olurdu bence buna inan.Geçmişi değil,hep geleceği düşün,hemen yeni bir bebek sahibi olun inşallah.Zaman ve dua herşeyin ilacı.Allah sabrnı versin inşallah..:1hug:

bende bugun doktora gıttım benımde bebegımın suanda kalbı atmıyor ve yarın onu benden alacaklar :( cevremde benı tesellı etmeye calısan o kadar cok ınsan var kı butun kelımeler anlamsız ....

bende bugun doktora gıttım benımde bebegımın suanda kalbı atmıyor ve yarın onu benden alacaklar :( cevremde benı tesellı etmeye calısan o kadar cok ınsan var kı butun kelımeler anlamsız ....

canım Allah yardımcın olsun.biliyorum çok üzgünsün sana ne deseler boş.ama ben senin yaşadığın acının bin beterini yaşadım senden kötü durumdakileri düşünüp teselli bulmaya çalış.demekki bebeğin sağlıklı doğmayacaktı,tedavi edilemez bir rahatsızlığı vardı.karnında büyümeden,seni daha çok üzmeden gitti.ben geçen yıl 27 haftalıkken sezaryenle erken doğum yaptım bebeğim 1kg idi 3 gün yaşadı.ben çok kan kaybettim az kalsın masada kalıyordum.rahmimi zor kurtardılar.yaşadığım bedensel ve ruhsal acıları anlatsam saatler sürer.yoğun bakımdan çıkıp servise normal odaya getirdiklerinde diğer odalardan gelen bebek sesleri,mutlu annelerin telaşları,göğüslerimdeki süt sızısı,bir tarafımda sonda bir tarafımda karın boşluğumdaki pis kanı dışarı çıkarmak için taktıkları diren,inanılmaz gaz sancısı,dikişlerimin acısı,bunların yanında bebeğimin erken doğum yüzünden yaşadığı sıkıntılar....yaşamayan bilemez.ama yine de sabrettim,Allah bana bir sene geçmeden mucize şekilde yine bir erkek bebek verdi.ölen bebeğim de erkekti.merak etme yine hamile kalacaksın bu sefer yavruna kavuşacaksın.şimdiden geçmiş olsun canım..

bu toplumun insanları duygularını ifade edecek uygun kelimeyi bile bulamıyor.bebeği ölen birine geçmiş olsun denir mi? Allah rahmet eylesin demek en güzeli.

Back
X