2 gün önce burun estetiği oldum?

Pentin12

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
26
3
6
28
Gözlerim mosmor şuan. 10 bin tl ye oldum ameliyatı iyi bir doktora, iyi bir hastanede oldum. Ama gözlerimi zar zor açabiliyorum. Önerileriniz var mı? Moralim çok bozuk çok kötü oldum yüzüm kaşlarım

Geçmiş olsun.Buz uygulaması yapın.Ben 3 kez burun ameliyatı oldum 1 kere yüzüm gözüm morarmadı .Yarım yatış pozisyonunda ,başımın altında 3 -4 yastıkla uyuyup uzanıyordum.Çünkü tam sırtüstü yatış pozisyonu ödem arttırıyor.Doktorunuzuda arayıp bilgilendirin ,bana çok normal gelmedi açamıyacak derecede şişip mosmor olması ? P Pentin12

Gözlerim mosmor şuan. 10 bin tl ye oldum ameliyatı iyi bir doktora, iyi bir hastanede oldum. Ama gözlerimi zar zor açabiliyorum. Önerileriniz var mı? Moralim çok bozuk çok kötü oldum yüzüm kaşlarım
Merak etmeyin eger kemiginize mudahale olduysa oluyor diye biliyorum. Benimde baya sisti mosmor oldu ve gozlerim cizgi seklinde gorebiliyordu neredeyse kapanmak uzereydi. Hastanede bikac kisinin daha oyle oldu ve hepimizin 3 4 gun icinde morluklarin hepsi yuzdeki sisliklerin buyuk bi kismi gitti yani yanaklarin altlarinda hafif kaldi o kadar. Bu forumda da baya kiside olmus korkulacak birsey yok merak etmeyin hepsi geciyor.

Hem kemiğe müdahale hem burun ucu hem burun etlerinde büyüme vardı onlar lazerle alındı. Ameliyat günü çok yoktu ama bu 2. gün daha çok şişti morardı. Sadece göz ve göz altım mor ve şiş. Bide şuanda burun ucum çok büyük geliyor gözüme buda normal midir sizce? Doktorumu aradım, bana normal olduğunu söyledi, maksimum 8-9 günde hepsinin geçeceğini söyledi.

Bir iki gün daha buz koymaya devam et, sonra buz işe yaramayacak zaten. Benim şuan 10. günüm ve gözaltlarım hala siyah. Mor da değil siyah. Daha o moraracak sonra kızaracak öyle açılacak :/ Bu tamamen bünye meselesi. Tamponlarımı aldırmaya gittiğimde bi ben mosmordum, tır çarpmış gibi. Diğer hastalar,benden daha fazla işlem görenler de vardı, gayet iyiydi hiç bir morluk ödem yoktu. Yarın ve diğer gün biraz daha morarabilir sonra yavaş yavaş azalacak. Ödem atıcı şeyler tüket gıda olarak. Yeşillik, yeşil çay, c vitamini, ananas vs. Bi de o mor yerlere krem sür doktor ne verdiyse ya da eczacı verir. Benim bi yerim alçının altında kalıyordu oraya hiç krem süremedim tabii.Alçıyı açınca bi baktım krem sürdüğüm yerle orası arasında 3-4 ton fark var. Burnunun ucu da domuz burnu gibi dimi :) Aynı şeyleri taze taze yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Sabır lazım....Geçmiş olsun.

Canim bende yeni oldum morluklarim sislerim var moralimi bozmamaya calisiyorum dua ediyorum bekliyorum umarim guzel olur benimde ucu cok dik buyuk

Ben de yeni oldum 15'inde aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum burnum şiş yüzüm şiş ağızdan nefes alıp vermek zaten tam bir eziyet boğazım yara içinde... Yalnız değilsin yani merak etme

Ilk gun cok morarma ve sisme olmaz ameliyattan sonraki gun morluklar sislikler tavan yapıyor korkmana gerek yok:) yuksek yastikta yat suan en zor surectesin 1 hafta boyle sabretmen gerekecek burnun cok buyuk gelir ucu kalkik gelir suan bunlar normal canim gecmis olsun:)

Çok teşekkürler herkese. Bugün düzenli olarak buz koydum %40 oranında indi gözümdeki şişlik. Bide yaz olduğu için kanama oluyor oda sıkıntı veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…