- Konu Sahibi Mathilda66
-
Bugün adet ilk günü ama hiç bir tık yok
2 gün önce erken gevelik confort marka ile yaptım aşağıdaki gri alt zemin ki gibi çıktı bugün yaptım yine silik ilk 5 dakikada silik çizgi aşağıda atyotum prmbe zemin ikinci test markası prodoctor neden silik çizgi devam ediyor bu gebelik olabilir mi
Hamileyim çok şükürMerhaba şuan benzer bir durumu bende yaşıyorum sizde bir gelişme var mı?
Sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin AllahımHamileyim çok şükür
Hanımlar reglim 7 gün geçti Confort böyle saçma sapan bir sonuç verdi bu negatif mi demek oluyor yardımcı olur musunuz acaba
MerhabaHamileyim çok şükür
Ayyy olsa bu kadar aratmazdı kendini herhalde teşekkür ederim bacımÇok ışık vuruyor ben anlayamadım çekimden dolayı
Hiç belirti yaşamadın ilk 4 hafta zaten testim silik çıkmaya başladı gitim kan verdim çıktı..belitiler 4 haftadan sonra başladı mide bulantısı halsizlik iştah kaybı oldu bendeMerhaba
Belirtileriniz neydi acaba paylaşabilir misiniz rica etsem
Akıntınız falanda var mıydı pekiHiç belirti yaşamadın ilk 4 hafta zaten testim silik çıkmaya başladı gitim kan verdim çıktı..belitiler 4 haftadan sonra başladı mide bulantısı halsizlik iştah kaybı oldu bende
Saydam renkli oldu ama azAkıntınız falanda var mıydı peki
Allahım kucağınıza almayı nasip etsinSaydam renkli oldu ama az
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..sabırlı olun beta hcg hormonu 2 günde 1 2 katına çıkıyor hızlı artar sizde hemen tespit edersiniz birkaç güneAllahım kucağınıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?