2 gün sonra doğumum var, dualarınızı bana gönderin lütfen :/

camomile

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
254
2
643
41
İstanbul
Son kontrolüm Geçen cuma günüydü, bebeğim son 3-4 haftadır az kilo almaya başladı.En son 2,900 olmuştu..
Pekmezli sütler, ceviz bal badem ne varsa dikkat ettiğim halde bebeğim az besleniyor, sebebini bulamadık nst ye bağlandım orada sorun görülmedi, ama yavaş kilo alımından dolayı doktorum bebeği dışarı çıkarmaktan yanayım dedi, anne sütü ile daha iyi kilo alır bu bebek dedi, ona çok güveniyorum.. Zaten 39. haftaya da girdik zamanını da doldurdu sayılır ama ne biliyim birden tarih belirlenince bi tuhaf oldu.Normalde 26 nisanda olacaktı doğumum, ama 16 nisan salı günü olarak belirledik doktorum ile beraber... 10 gün erken olmuş olacak yani, hayırlısı..Suni sancı verilecek önce, eğer sorun çıkmazsa doğumum normal olacak, olmadı sezeryana döneceğiz..

Bebeğin beklenenden zayıf olmasından çok acaba az beslenmesinin farklı bir nedeni olabilir mi diye düşünceler içindeyim.. İnşallah sağlıkla doğar..
Dualarınıza ihtiyacım var...:43:

insallah saglıklı bı sekılde alırsın bebeyını kucagına anne sutuyle alır kılo moaralını yuksek tut iyi düşün iyi olur ınsallah allahım yardımcınız olsun

Son kontrolüm Geçen cuma günüydü, bebeğim son 3-4 haftadır az kilo almaya başladı.En son 2,900 olmuştu..
Pekmezli sütler, ceviz bal badem ne varsa dikkat ettiğim halde bebeğim az besleniyor, sebebini bulamadık nst ye bağlandım orada sorun görülmedi, ama yavaş kilo alımından dolayı doktorum bebeği dışarı çıkarmaktan yanayım dedi, anne sütü ile daha iyi kilo alır bu bebek dedi, ona çok güveniyorum.. Zaten 39. haftaya da girdik zamanını da doldurdu sayılır ama ne biliyim birden tarih belirlenince bi tuhaf oldu.Normalde 26 nisanda olacaktı doğumum, ama 16 nisan salı günü olarak belirledik doktorum ile beraber... 10 gün erken olmuş olacak yani, hayırlısı..Suni sancı verilecek önce, eğer sorun çıkmazsa doğumum normal olacak, olmadı sezeryana döneceğiz..
erli kiloya ulaşmış.
Bebeğin beklenenden zayıf olmasından çok acaba az beslenmesinin farklı bir nedeni olabilir mi diye düşünceler içindeyim.. İnşallah sağlıkla doğar..
Dualarınıza ihtiyacım var...:43:

canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah... bebeğin kilosunu takma kafana sen onu dışarda iyi beslersin inşallah...zaten doğum için yeterli kiloya ulaşmış görünüyor...

:52: hadi inşallah pırt diye sağlıklı sıhhatli çıkartırsın bebişini. Doğum anını neler hissettiğini ilk gözgöze gelişinizi hepsini hepsini bekliyorummm ve kesinlikle dua ediyorum çok heyecanlandım :52: Bebeğin az kiloda olmasına üzülme biranda palazlanacaktır inşallah sütü görünce... Rabbim birbirinize bağışlasın...:52: İnşallah normal doğum olurda hemencecik ayaklanırsın bizleride burada merakta bırakmazın canım...

canım kilosu için hiçte üzülme çokta az değil benim kızım doğuduğunda 2280 gr 3 hafta erken oldu. ama sonra sütüm iyi yaradı yaşıtlarını geçmişti bile kilosu. bişey olmaz sağlıklı doğurursun inşallah

Ayy yerim ben onu simdi yarin dünyaya mi gelecek insaallah rabbim hayirli dogumlar nasip etsin canim hic üzülme moralini yüksek tut o senin sütünle tosun gibi olur insallah.ben cok heycanlandim dogumdan sonra merakla beklicem paylasimini nasil oldu fln rabbim hayirlisini nasip etsin

İnşallah güzel geçmiştir doğumun... Hadi hemen toparla kendini... Merak ettim ben sizi... İyisiniz demi :) :) :)

bi nefeste doğur inşalah canım..ayrıca bebeğinin kilosu gayet normal..benim arkadaş yeni doğum yaptı 2 buçuk kilo şuan seinki yine doğmadan 400 gramfazla ondan..hem hızlada kilo aldı zaten anne sütüyle görünümüde gayet normaldi...benim görümcem 1 buçuk 2 kilo gibi bişey doğmuş düşün

kızlar bende yeni katıldum aranıza öncelikle herkese merhaba bende 40+1 haftadayım bugün kontrolum vardı 1,5 2 cm açılma var dedi doktor cumaya kadar doğum olmazsa suni sancı verelim doğumu başlatalım dedi oda olmazsa sezaryana alırı z dedi.şimdi çok heyecanlanmaya başladım.suni sancıyla nasıl olacak bilmiyorum ama hem korku hemde heyacan panik içersindeyim banada dua edin:52:

Arkadaşlar çok şükür kızım 16 nisan salı günü, saat 10:15 de dünyaya geldi..
2,830 kg ve 49 cm olarak doğdu, maalesef sezaryen oldu..
Sabah 6 da hastaneye yattım, nst ye bağlandım hemen.. Saat 9 a kadar ara ara nstye bağladılar ben ne zaman suni sancı verilcek nasıl bişey acaba vs diye düşünürken doktorum geldi saat 9 gibi odaya, nst sonuçlarına baktı bebeğin kalp atışları suni sancıya dayanacak gibi değil, daha fazla yormayalım onu da seni de, ameliyathaneyi arıyorum dedi.. saat 10 da ameliyata aldılar beni..Saat 10:15 de kızım doğmuş , saat 11 gibi de beni odaya getirmişler.. Kızım Allaha çok şükür sağlıklı, kuveze girmedi 2 gün kaldık hastanede..3. gün geldik evimize, sarılık da olmadı yine çok şükür ama değeri biraz yüksek çıktı..Doktor yinede emzirerek atacağını düşünüyorum diyip taburcu etti bizi.. Şimdi daha iyiyiz, o da ben de alıştık birbirimize ve inşallah atlatıcak sarılığı da bebişim.. Kısa doğum hikayem bu arkadaşlar, hepinize dualarınızdan dolayı binlerce kez teşekkür ederim, Allah sizden razı olsun..

Sabah 6 da hastaneye yattım, nst ye bağlandım hemen.. Saat 9 a kadar ara ara nstye bağladılar ben ne zaman suni sancı verilcek nasıl bişey acaba vs diye düşünürken doktorum geldi saat 9 gibi odaya, nst sonuçlarına baktı bebeğin kalp atışları suni sancıya dayanacak gibi değil, daha fazla yormayalım onu da seni de, ameliyathaneyi arıyorum dedi.. saat 10 da ameliyata aldılar beni..Saat 10:15 de kızım doğmuş , saat 11 gibi de beni odaya getirmişler.. Kızım Allaha çok şükür sağlıklı, kuveze girmedi 2 gün kaldık hastanede..3. gün geldik evimize, sarılık da olmadı yine çok şükür ama değeri biraz yüksek çıktı..Doktor yinede emzirerek atacağını düşünüyorum diyip taburcu etti bizi.. Şimdi daha iyiyiz, o da ben de alıştık birbirimize ve inşallah atlatıcak sarılığı da bebişim.. Kısa doğum hikayem bu arkadaşlar, hepinize dualarınızdan dolayı binlerce kez teşekkür ederim, Allah sizden razı olsun..

Oyy canim cok sevindim ne mutlusundur simdi melegin yaninda rabbim herkeze nasip etsin insaallah.o simdi mis gibi kokuyodur..insaallah hep saglikli hayirli bir evlat olur dikkat et melegine cok sevindim gercekten allaha emanet olun

Maşallah arkadaşım çok sevindim. Rabbim birbirinize bağışlasın. Darısı başımıza ... Sevgiler...

Back
X