canım benim malesef negatif.inşallah senin olur...............

kan testi yaptırdın mı???
offffffff bişey yazamıorum
ama ümidini yitirme olur mu?
bunun sonrasıda var fazla ara vermeden hemen başla ikincisi için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim malesef negatif.inşallah senin olur...............
(((((( nasıl anladın canım
kan testi yaptırdın mı???
offffffff bişey yazamıorum
ama ümidini yitirme olur mu?
bunun sonrasıda var fazla ara vermeden hemen başla ikincisi için(( lütfen üzülme kuzum
1 günlük embriyo;embriyo olurmu yaa:18::18::18:
haydaaaaaaaaaaa sters yok tabiki olur bölünme oldumu enbriyo oldu demek hem bende kalmıştım 2.gün enbriyosuyla üstelik 4 hücrelilerdi ve ikiside tutmuştu ilk ikizlerimdi moralini yüksek tut ...............
ayrıca anlayamadım yumurtan donduruldu enbriyo deil o zaman senin dondurulmuş enbriyo olmuyo bence başarı şansın daha yüksekkkk
canim günaydin,
yumurtayla sperm birlestirilip hic bölünmeden donduruldu.persembe günkü cözülen yumurta 2 günlük embriyo oldu bugün itibariyle.2 tanesini dün cözdüler.dünküler bugün 1 günlük.yani sadece 2 hücreliler.1. gün embriyosu transferi yaa mavielle.hic duymadim,bulamadim hic bir yerde.ooofff stresten uyuyamadim.1. gün embriyo transferi olur mu?sen duydun mu?
canim günaydin,
yumurtayla sperm birlestirilip hic bölünmeden donduruldu.persembe günkü cözülen yumurta 2 günlük embriyo oldu bugün itibariyle.2 tanesini dün cözdüler.dünküler bugün 1 günlük.yani sadece 2 hücreliler.1. gün embriyosu transferi yaa mavielle.hic duymadim,bulamadim hic bir yerde.ooofff stresten uyuyamadim.1. gün embriyo transferi olur mu?sen duydun mu?
konuya bayagı bi ara verilmiş ben tekrar canlandırırm umarım konuyu.
benimde 19 nisanda 5 hücreli 2. gün embriyosu transfer edildi. ilk tüp bebek tedavim.
merakla sonucu beklemekteyim...
doğurdum benMerhaba cnm sonucunu aldın mı. Hayırlısıyla inşalla