2 gunde 1 saniyordum ama 3 gunde 1 olacakmis. Bana kalsa hergun olsun. Lutfen yardim

Curly

Turkophile
Yönetici
Administrator
14 Kasım 2001
240.484
En iyi cevaplar
3
1.823
1.548

Merhaba,

daha once actigim ozlem arkadasimizin kadinlari anlamak zor diyorlar yarismasi icin yaptigim aciklamada 2 gunde 1, 3 bin Tl degerinde hediye ceki verilecegini yazmistim.
Bknz : http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...nin-kaynatasi-skandal-bakar-misiniz-acil.html

Ama sonradan ogrendim ki 3 gunde 1 , 3 bin tl hediye ceki veriyorlarmis. Olsun oda iyi. Hergun olsa daha iyi tabi.

Yeni yarismamizin adayi

Nasut arkadasimiz.
Desteklemek icin tiklayiniz

bildiginiz gibi kazandigimiz hedi ceklerini sitede verilecek karar dogrultusunda bir yere bagisliyacagiz.

Desteklerinizi bekliyoruz.
Su anda 7 oyla 1 nci sirada...

Bol sans.. ama sansa birakmayalim destekleyelim.

Bu arada
2nci oylamda kazen
3 ncu oylamada ozlem birinci oldu

4 ncu oylamada ne olacak bakalim

yahu koskoca KK 1.lik kaptıracak değil herhalde.. Gerçi 153 bin kişi içinde 136 dan fazla oy çıkmıyor. Nasıl bir ironidir bu.. Teyzeler için bi titreyip kendimize gelmemiz lazım :delphin:

yahu koskoca KK 1.lik kaptıracak değil herhalde.. Gerçi 153 bin kişi içinde 136 dan fazla oy çıkmıyor. Nasıl bir ironidir bu.. Teyzeler için bi titreyip kendimize gelmemiz lazım :delphin:

2 nci sirada 13 destekci

bence baslik ilgi cekmedi..
yoksa su anda en az 40-50 kisi olmasi lazimdi
hata benim
butun sorumlulugu aliyorum.

1. sırada 29 destekçi

oyum birkaç dakika içinde yansıyacakmış...

her oylamada heyecanla oy veriyorum valla.

curly bidahaki başlığı ben seçebilir miyim? noluuuurrrrrr

Arkadaşlar desteklerken facebook bağlantı sayfası çıkıyor ona lütfen tıklayın opuyorumnanaktan ve bağlantınızı yapın ki oylarımız geçersiz sayılmasın...

bence baslik ilgi cekmedi..
yoksa su anda en az 40-50 kisi olmasi lazimdi
hata benim
butun sorumlulugu aliyorum.

hiç anlamıyorsunuz yahu,bugün resmi tatil diye tenha. yoksa yeni üyemisiniz kuzum :)))
bu arada destekledim oyum yansıyacakmış.

hayırlı olsun oyum az sonra yansıyacakmış

Back
X