- Konu Sahibi Aysemaysem2020
Selam hanımlar, doğumdan sonra aldığım ım kiloları verdim derken tekrar aldım
Doğumdan önce 65, 97 kiloyla doğumagirdim, tam 2 sene içinde 73e kadar düştüm, ama sonrasında doğum kontrol hapı kullandım ve şuan 80 kiloya ulaştım. Eski kıyafetlerimi giyemiyorum ve herkes şişman olduğumu söylüyor.
Eşim geçen gün tartıya çıksana dedi utancımdan çıkamadım, ve artık kendime bakmam mutlu olmam için kilo vermem gerektiğini söylüyor, sürekli kilolarımdan şikayet ediyorum ama asla yemekden vazgeçmiyorum
Şimdi diyete başladım ve bu ikinci günüm bitti.
Tek gıda rejimiyle başladım ama 1 hafta 10 gün sonunda verdiğim kiloya göre diyeti değiştirip başka diyetlere geçiş yapıcam. Kızlar hergün buraya yazıcam, başlangıç kilom 80, bir hafta sonra güncel kilomuda paylaşıcam. Ömrümden iki ayda yemeksiz ve tatlısız geçsin ama ben mutlu olayım değilmi, siz katılın iki ay demek o çok istediğiniz hayal ettiğiniz kıyafetlere sığmak, daha sağlıklı olmak demek
kahve, yeşil çay serbest, baharatlar ve azıcık zeytinyağı
19.01.20 Öğlen ve akşam domates
20.01.20 öğlen ve akşam yumurta ve labne peyniri

Eşim geçen gün tartıya çıksana dedi utancımdan çıkamadım, ve artık kendime bakmam mutlu olmam için kilo vermem gerektiğini söylüyor, sürekli kilolarımdan şikayet ediyorum ama asla yemekden vazgeçmiyorum

Şimdi diyete başladım ve bu ikinci günüm bitti.
Tek gıda rejimiyle başladım ama 1 hafta 10 gün sonunda verdiğim kiloya göre diyeti değiştirip başka diyetlere geçiş yapıcam. Kızlar hergün buraya yazıcam, başlangıç kilom 80, bir hafta sonra güncel kilomuda paylaşıcam. Ömrümden iki ayda yemeksiz ve tatlısız geçsin ama ben mutlu olayım değilmi, siz katılın iki ay demek o çok istediğiniz hayal ettiğiniz kıyafetlere sığmak, daha sağlıklı olmak demek

kahve, yeşil çay serbest, baharatlar ve azıcık zeytinyağı
19.01.20 Öğlen ve akşam domates
20.01.20 öğlen ve akşam yumurta ve labne peyniri