2 gündür diyetteyim bana katılmak isteyen varmı

Aysemaysem2020

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
634
312
303
Mardin
Selam hanımlar, doğumdan sonra aldığım ım kiloları verdim derken tekrar aldım
🤩 Doğumdan önce 65, 97 kiloyla doğumagirdim, tam 2 sene içinde 73e kadar düştüm, ama sonrasında doğum kontrol hapı kullandım ve şuan 80 kiloya ulaştım. Eski kıyafetlerimi giyemiyorum ve herkes şişman olduğumu söylüyor.
Eşim geçen gün tartıya çıksana dedi utancımdan çıkamadım, ve artık kendime bakmam mutlu olmam için kilo vermem gerektiğini söylüyor, sürekli kilolarımdan şikayet ediyorum ama asla yemekden vazgeçmiyorum
🤩
Şimdi diyete başladım ve bu ikinci günüm bitti.
Tek gıda rejimiyle başladım ama 1 hafta 10 gün sonunda verdiğim kiloya göre diyeti değiştirip başka diyetlere geçiş yapıcam. Kızlar hergün buraya yazıcam, başlangıç kilom 80, bir hafta sonra güncel kilomuda paylaşıcam. Ömrümden iki ayda yemeksiz ve tatlısız geçsin ama ben mutlu olayım değilmi, siz katılın iki ay demek o çok istediğiniz hayal ettiğiniz kıyafetlere sığmak, daha sağlıklı olmak demek 😎

kahve, yeşil çay serbest, baharatlar ve azıcık zeytinyağı

19.01.20 Öğlen ve akşam domates

20.01.20 öğlen ve akşam yumurta ve labne peyniri

ben katilabilirim. 2 haftadir diyet yapmaya calisiyorum ama hep bi kacamak oldu bugunde dahil.
yarin saglamindan baslicam insallah motive oluruz bende yazayim yarindan itibaren

Ben Ekim’den beri diyetteyim 🙈
iraden icin tebrik ediyorum seni ya 😍
yapamiyorum asiri tatli duskunlugum var 1 gun yemezssem ertesi gun patliyor 😁 peki ekimden beridir kabak detoksu mu yapiyorsun

iraden icin tebrik ediyorum seni ya 😍
yapamiyorum asiri tatli duskunlugum var 1 gun yemezssem ertesi gun patliyor 😁 peki ekimden beridir kabak detoksu mu yapiyorsun
Yok hiç yapmamıştım bunu kilom Durdu o yüzden yapıyorum çok fazla kilom olmadığı için gitmiyor nerdeyse 3 ay olacak 3,5 kilo verdim 56,5 Dum 53 üm şuan

Merhaba kızlar. Benimde diyet yolculuğum 2 aydır var. 9 kilo verdim çok şükür. Şu an şekersiz 21 günün 7.si bitti. Herşey güzel olacak 😍

Selam kızlar, çoçukdan dolayı çok giremiyorum. Bugün 3.günüm ve elma yicem bütün gün
🤩
Sabah kalktım başım felan dönüyor 7,8 elma yemişimdir tabii anca kendime geldim 🤪
Fırında 130 derecede yağlı kağıt serili tepsi üstüne ince dilim elma koydum üstünde de bol tarçın 40 dakika felan kaldı fırında ama tadı nasıl güzel oldu, birde teflonda dilimlenmiş elmaların üstüne tarçın biraz su koydum yumuşayıp suyunu çekince biraz kızardı çok hoş oldu akşama bakalım

19.01.20 Öğlen ve akşam domates
20.01.20 öğlen ve akşam yumurta ve labne peyniri
21.01.20 sabah öğlen akşam elma

Son düzenleme:
Evet çok mutlu olurum, yalnız olmayalım. Deneyimlerimizi ve moralimizide yükseltiriz.
Beni motive eden bir yazı vardı, hayatından iki ay gidicek belki ama istediğin kiloya inip mutlu olacaksın. Motivasyonunu bozma diyet yapmaya karar verdiysen bence bir diyet programı şeç ve kilo vermeye odaklan. Zayıflayınca neler giyinip ne kadar daha güzel ve hoş gözükeceğini hayal etmelisin.

Herşey güzel olacak. 2 ayda nasıl bir program uyguladın.
İlk 1 ay kendim bir program uyguladım. Karatay tarzı beslendim. 1 aydır da diyetisyen eşliğinde besleniyorum. O da şekersiz beslenme tarzı. Şimdi adet olacağım sanırım o yüzden 10 gündür değişiklik yok. 😔

Yeşil elma yeşil çay diyeti yapmistim 3 4 haftada 17 gibi bir kilo vermistim ama fazla abartmaya gelmiyor tabiki :KK48:

selamlar
hayalleri 53 hayatlar 87
3 yıldır o 85-89 gidip geliyor..
ben 83 ile hamile kaldim...
doğumdan çıktığımda 80 kgdum..
tam diyete başlayacaktim ki
tahin helvasi yedim tatlılar börekler çörekler anammm..
94 kg kadar çiktim...
o rakamı gördüğümü bilirim..
iki ay önce 83 kg ye inmişim..
87 oldum ne olduysa..
bide şekersiz diyete başladim
12. gününde bozdum.
veremedim çünkü çok yiyordum...
3 gün paketli gidaya gene saldim. :kızgın:
şimdi 2 haftadir 87 deyim degişmedi..
ben mi istemiyorum kilo vermek..
kendimi bi sorguluyorum
vereceksen ver. uzatma migi diyorum kendime :KK67:
gerçekten kilo verme hiç umudum kalmamişti..
siz başaracaksin kilolari vereceksin fit gibi olucaksin..
zayifladi mi millet ayy ne kadar güzel olmuş diyecekler..
özgüven geri gelecek...:KK36:

selamlar
hayalleri 53 hayatlar 87
3 yıldır o 85-89 gidip geliyor..
ben 83 ile hamile kaldim...
doğumdan çıktığımda 80 kgdum..
tam diyete başlayacaktim ki
tahin helvasi yedim tatlılar börekler çörekler anammm..
94 kg kadar çiktim...
o rakamı gördüğümü bilirim..
iki ay önce 83 kg ye inmişim..
87 oldum ne olduysa..
bide şekersiz diyete başladim
12. gününde bozdum.
veremedim çünkü çok yiyordum...
3 gün paketli gidaya gene saldim. :kızgın:
şimdi 2 haftadir 87 deyim degişmedi..
ben mi istemiyorum kilo vermek..
kendimi bi sorguluyorum
vereceksen ver. uzatma migi diyorum kendime :KK67:
gerçekten kilo verme hiç umudum kalmamişti..
siz başaracaksin kilolari vereceksin fit gibi olucaksin..
zayifladi mi millet ayy ne kadar güzel olmuş diyecekler..
özgüven geri gelecek...:KK36:
Ben millete bakarak kilo vermiyorum 😁 aynada nasıl mutluysam öyle olmak istiyorum

Back
X