• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gündür diyetteyim bana katılmak isteyen varmı

Kızlar iş kendinizde bitiyor, irademize hakim olup bu fazla kilolardan kurtulmalı ve daha fit olmalıyız.
Birazcık sabır sadece düşünün bugün yiyeceğiniz o çikolatayı veya patates kızartmasını 2 ay sonrada yiyebilirsiniz. Sonuçta yemeklerin yıllardır bir yere kaçtığı yok, yarında aynı yemeği bulabişirz. Yıllardır aynı gıdaları ye ye kiloları aldık, artık vazgeçmeme ve irade zamanı, kendinize inanın lütfen

selamlar
hayalleri 53 hayatlar 87
3 yıldır o 85-89 gidip geliyor..
ben 83 ile hamile kaldim...
doğumdan çıktığımda 80 kgdum..
tam diyete başlayacaktim ki
tahin helvasi yedim tatlılar börekler çörekler anammm..
94 kg kadar çiktim...
o rakamı gördüğümü bilirim..
iki ay önce 83 kg ye inmişim..
87 oldum ne olduysa..
bide şekersiz diyete başladim
12. gününde bozdum.
veremedim çünkü çok yiyordum...
3 gün paketli gidaya gene saldim. :kızgın:
şimdi 2 haftadir 87 deyim degişmedi..
ben mi istemiyorum kilo vermek..
kendimi bi sorguluyorum
vereceksen ver. uzatma migi diyorum kendime :KK67:
gerçekten kilo verme hiç umudum kalmamişti..
siz başaracaksin kilolari vereceksin fit gibi olucaksin..
zayifladi mi millet ayy ne kadar güzel olmuş diyecekler..
özgüven geri gelecek...:KK36:

Aslında insanların bizi kilolu görme sebebi kendimizdeki o güzellik hissini ve özgüveni kaybetmemiz. Giydiklerimizi yakıltırmıyor aynaya bakınca kenimizi mutlu hissetmiyoruz ve buda insanlara bir nevi yansıyor. Eski zayıf hallerimizi düşünüp depresyona giriyoruz ve daha çok yiyoruz. Ama motivasyonunu kaybetme, kendini aynada mutlu hiissdersen etrafındakilerede bu enerjiyi yansıtırsın. Şöyle düşün zayıf insanların belkide kendini mutlu hiissettiği kimsesi yok yada mutlu değiller, ama sen zamanında sevilip sayılmışssın ve kendinide etrafını mutlu etmişsin bu yüzden insanlar bizlere bu kadar yükleniyor. Sürekli kilolarından şikayet eden, ha yarın ha bugün diyete başlayıp 3 gün sonra bozup gene şikayet edenlerden olmayıp, kendimizi mutlu edicez. Bir nevi mutsusuzluklardan arınma aslında diyet dediğümiz olay. Obez olmak çok farklı sonradan kilo almak ve verememk farklıdır.

Bu arada sabah yediğüm elmalarla duruyorum ve aç hissetmiyroum, hafif bir baş ağrısı var oda şok diyetten sanırım, amacım midemi küçültmek. Akşama misafir var ve bir sürü şey yaptım, ama yemicem. Kızlar sabaha tekrar yazarım. Yarın ne yemem gerek bilmiyorum. Tavuk veye haşlanmış taze fasulye diye düşünüyorum. Tavuk çok olmaz ama taze fasulyeyi çok yiyebilrim sonuçta limonlu felan güzel olur. Başka önerisi olan varsa yazabilirmi.

Bu arada sabah yediğüm elmalarla duruyorum ve aç hissetmiyroum, hafif bir baş ağrısı var oda şok diyetten sanırım, amacım midemi küçültmek. Akşama misafir var ve bir sürü şey yaptım, ama yemicem. Kızlar sabaha tekrar yazarım. Yarın ne yemem gerek bilmiyorum. Tavuk veye haşlanmış taze fasulye diye düşünüyorum. Tavuk çok olmaz ama taze fasulyeyi çok yiyebilrim sonuçta limonlu felan güzel olur. Başka önerisi olan varsa yazabilirmi.
Kilomuz ve boyunuz ne acaba? Neden şok diyet yapıyorsunuz? Çok sağlıksız. Tekrar almazsınız umarım. Karatay tarzı beslenmeyle 10 günde küçülüyor mide. Benim öyle oldu.

Kilomuz ve boyunuz ne acaba? Neden şok diyet yapıyorsunuz? Çok sağlıksız. Tekrar almazsınız umarım. Karatay tarzı beslenmeyle 10 günde küçülüyor mide. Benim öyle oldu.
Diğer diyetlerle olmuyor, yani dayanmıyorum biranönce zayıflamam lazım bu sadece başlangıö için sonrasında sağlıklı bir diyet programına geömeyi planlıyorum. Boyım 164 kilom 80 di böyle başladım daha 3 gün oldu
🤩

Diğer diyetlerle olmuyor, yani dayanmıyorum biranönce zayıflamam lazım bu sadece başlangıö için sonrasında sağlıklı bir diyet programına geömeyi planlıyorum. Boyım 164 kilom 80 di böyle başladım daha 3 gün oldu
🤩
Anladım. Mantıklı. İnşallah güzel olur her şey ☺️ Bende emzirmeseydim sizin gibi yapacaktım. Gerçi gerek kalmadı bana. Midem küçüldü 2 ayda 🤣

12 gündür sulu yemek diyeti yapiyorum, ekmek ve paketli gidalardan katiyen uzak duruyorum; ayni zamanda pirinc ve makarna tuketimini cok fazla kistim. Fakat 3 gündür elimde olmayan sebeplerden dolayı ekmek ve paketli gidalar konusunda duzenim bozuldu. Evime donunce ayni diyetime devam edicem. Boyum 168cm kilom 56.6. Hedefim 54 ve saglikli, ince ve basensiz bir vücut.

Merhaba arkadaşlar ben de size katılıyım. 10 ocakta diyete 66 kilo ile başladım hamileliģim haricindebu kiloları hiç görmemiştim 😣 en fazla 64 olmuştum 2013 ve 2017 de. Diyetle 58e düşmüştüm. Bu sabah tartıldığımda 63 kiloydum 11 günde 3 kilo gitti. Ilk bir hafta ekmek makarna pilav şekerli besinler hiç tüketmedim. Sabah 2 yumurta zeytin peynir yanında bol yeşillik yedim akşam yemeğinde sebze ağırlıklı bselendim. Genelde sabahve akşam yemeği şeklinde devam ediyorum çok acıkırsam beyaz ve sarıleblebi tatlı isterse canım elma yoğurt ve bol tarçın tüketiyorum ama bu akşam annem yemeğe çağırdı ve nasıl okadar yedim gözüm dönmüş gibiydi 😃 ev ekmeğien az 4 dilim ve kalın lahana sarması kuru fasülye kurabiye.şuan mide taş gibi çok kötü yaptı beni. Boyum 1.68 benim boyuma göre kilom fazla değil ama bölgesel olduğu için beni çokrahatsız ediyor ve orantısız bir görüntü çıkıyor ortaya. Ben her sabah tartılıyorum ve yarın 63.5 kg çıkarım en az. Ama başlamışken 59 u görmek istiyorum yarın sabah kaldıgım yerdendevam inşallah

Evet bugün 4. Gün ve ben dayanamayıp tartıldum sonuç harika 77.3 çıktım tartıda 😁
Geçen ay 1 ay boyunca diyet yaptım ve 3 kiloyu zor vermiştim sinirlerim bozulmuş bırakmıştım 🤩
Bugün hiç sıkıntısız kalktım, tavuk aldım marketden ve büyük tencere tavuk göğsünü bol suda baharatlarla kaynattım ve tiftik tiftik yaptım, bir nevi tavuk çorbası oldu. Bugün günlerden tavuk , sizlerde ilerlemeler nasıl gidiyor.

Başlangıç kilosu 80_77
19.01.20 Öğlen ve akşam domates
20.01.20 öğlen ve akşam yumurta ve labne peyniri
21.01.20 sabah öğlen akşam elma
22.01. 20 sabah öğle akşam tavuk

Bugünüde bitirdik, akşamda 2,5 tane tavuk ızgara yaptım tost makinasında az zeytinyağlı harika tadı oldu tavsiye ederim normaldede yapılabişrmiş birazda kırmızı toz biber ve tuz, çoçuğumda çok beğenerek yedi😁yarına tekrar yazarım.

Kızlar tavuk yemeyin 😁 dün 77 çıkmıştım ya bugün sabah 78 çıktım demekki tavuk bu tek gıdada olmuyor😀👍 bugünde haşlanmıl taze fasulye günü yarınada bir değişiklik olmazsa diyet değiştiricem 😁👌

19.01.20 Öğlen ve akşam domates
20.01.20 öğlen ve akşam yumurta ve labne peyniri
21.01.20 sabah öğlen akşam elma
22.01. 20 sabah öğle akşam tavuk
23.01.20 sabah öple akşam haşlanmış taze fasulye

Hanımlar sonuç çok kötü, kesinlikle denemeyin derim 2 kilo kaybettim ve aç kaldığımla kaldım ve başımın döndüğüyle.,yarın için yeni diyet listesi araştırıyorum.

Back
X