• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 gundur konusmayan es konusunun devami(konumu bilen arkadaslar destek olursan sevinirim hatirlayanlar )

Seven34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
1.565
824
73
Konumu hatirlayanlar olucaktir yorunlarinizi bekliyorum Kizlar esim duzeldi demistim kendi kendime.dun kizimi disari cikarcaktim hava guzeldi esim pat diye dediki ben senin parka gitme nedenini biliyorum dedi annenleri pesine takcan ya anneni ya babani dedi bana geldiler.yok su yoldan git yok bu yoldan git reklam yapma diyo annenler icin disari cikiyosun dedi
Bende neye inanmak istiyosan ona inan yeter benim kendi kararlarima karisma artik dedim yeter ama cidden biktim ya annem babam istedgm zaman gider gelir gorusurum resti cektim ve bana dediki:
Sıkıldım anne sevdandan kapi orda cek git dedi konusma benle dedi.oylemi dedim bu konuyu kapatsanda ben kapatmicam artik dedim durduk yerde tartsma cikarip bana cek git dedi cok merakliysa birak annemlere beni dedim.cidden konusasim yanasasim gelmiyo ve bu konu artk kapanmiyacak bende isterse benimle haftalarca konusmasin.
Kayinvalidem bana ugramisti catlicaktim sinirden onunla paylastim Allah icin cok iyidir hep benim yanimdadir sagolsun onunlada konusinca rahatladim sizin fikirleriniz nelerdir aksam isten geldi cay demledim icmicekmisin dedim icmicem dedi doktum cayi oda gitti odaya yatti biktim ben bu tiriplersen sucsuzum bos yere tirip cekiyorum pes etmiyecegim fikirlerinizi bekliyorum🙏🙏

Senin problemin hep daha fazlasini yaparak durumu duzeltebilecegini sanman..
Durumun ise senin cabalarina ragmen daha da kotulesmesi.
Bence bu aliskanlik olmus sende,esin de farkinda..
Ne zaman bir problem olsa topunla tufeginle saldiriyorsun duzeltmek icin..
Kocan;ben yakip yikayim,enkaz icinde karimi sucluyayim..
Oda evliligimizden geriye kalanlar icin caba sarf ederken ben de sadistce zevk alayim
diyor..
Atrik bitmis veya bitmeye yakin..

Eşiniz annenizi sevmiyor sorun bu.Olay gidip gelme olayı değil o bahanesi(gerçi o konuda annenizde bir garipti hergun hergun gel denmez)Büyük ihtimalle düğün mü kına mi ne orada olan o para mevzusundan eşiniz takmış annenize.Siz olayı bu açıdan değerlendirin

Konumu hatirlayanlar olucaktir yorunlarinizi bekliyorum Kizlar esim duzeldi demistim kendi kendime.dun kizimi disari cikarcaktim hava guzeldi esim pat diye dediki ben senin parka gitme nedenini biliyorum dedi annenleri pesine takcan ya anneni ya babani dedi bana geldiler.yok su yoldan git yok bu yoldan git reklam yapma diyo annenler icin disari cikiyosun dedi
Bende neye inanmak istiyosan ona inan yeter benim kendi kararlarima karisma artik dedim yeter ama cidden biktim ya annem babam istedgm zaman gider gelir gorusurum resti cektim ve bana dediki:
Sıkıldım anne sevdandan kapi orda cek git dedi konusma benle dedi.oylemi dedim bu konuyu kapatsanda ben kapatmicam artik dedim durduk yerde tartsma cikarip bana cek git dedi cok merakliysa birak annemlere beni dedim.cidden konusasim yanasasim gelmiyo ve bu konu artk kapanmiyacak bende isterse benimle haftalarca konusmasin.
Kayinvalidem bana ugramisti catlicaktim sinirden onunla paylastim Allah icin cok iyidir hep benim yanimdadir sagolsun onunlada konusinca rahatladim sizin fikirleriniz nelerdir aksam isten geldi cay demledim icmicekmisin dedim icmicem dedi doktum cayi oda gitti odaya yatti biktim ben bu tiriplersen sucsuzum bos yere tirip cekiyorum pes etmiyecegim fikirlerinizi bekliyorum🙏🙏
Eşinizin annenizi sevmeme nedeni annenizin nişanda takılan altınları vermemesiydi değil mi? Size sormadan almıştı , siz isteyince de eksik vermişti sanırım. Yanlış mı hatırlıyorum? O konu sizin miydi? ( hatırlamak için soruyorum iğnelemek için değil)

Böyle laflar eden eşinize çay teklif etmeniz de..

Pes etmeyeceğim diyip böyle şeyler yaparsanız tavrınız ciddiye alınmaz eşiniz tarafından 🤷🏻‍♀️

Daha önceki konunuzu bilemedim şimdi ama anneniz ve babanızla ilgili böyle konuşan kocaya bide çay içermisin diyemi sordunuz?
Suclu ben olmak istemiyorum zaten degilim ben gibi davraniyor agzina laf vermek istemiyorum yapmadi demesin diye dahada yapmam zaten

Eşinizin annenizi sevmeme nedeni annenizin nişanda takılan altınları vermemesiydi değil mi? Size sormadan almıştı , siz isteyince de eksik vermişti sanırım. Yanlış mı hatırlıyorum? O konu sizin miydi? ( hatırlamak için soruyorum iğnelemek için değil)

Böyle laflar eden eşinize çay teklif etmeniz de..

Pes etmeyeceğim diyip böyle şeyler yaparsanız tavrınız ciddiye alınmaz eşiniz tarafından 🤷🏻‍♀️
Okonu haric ufak tefek seyler var dogru evet ama taki dedgmz para. Ben yapmadi etmedi demesin diye yaptm agzina laf vermemek icin ve dahada yapmam

Eşiniz annenizi sevmiyor sorun bu.Olay gidip gelme olayı değil o bahanesi(gerçi o konuda annenizde bir garipti hergun hergun gel denmez)Büyük ihtimalle düğün mü kına mi ne orada olan o para mevzusundan eşiniz takmış annenize.Siz olayı bu açıdan değerlendirin
Evet baska ufak tefek olaylar oldu ama abartilcak degildi.sevmiyorum demiyo saygida duyuyo yanyanayken saygisizlik yapmiyo caya bile cagiriyo eve ediyo ama anlam veremiyorum sonradan bole yapmasina zaten bende hergun gitmem ama benim adima karar vermesi artik canimi cok skmaya basladi.anneme kalsa zaten surekli hergun oturalim cay kahve yapalm ister ama bu olay tak etti bana cek git demesi

Senin problemin hep daha fazlasini yaparak durumu duzeltebilecegini sanman..
Durumun ise senin cabalarina ragmen daha da kotulesmesi.
Bence bu aliskanlik olmus sende,esin de farkinda..
Ne zaman bir problem olsa topunla tufeginle saldiriyorsun duzeltmek icin..
Kocan;ben yakip yikayim,enkaz icinde karimi sucluyayim..
Oda evliligimizden geriye kalanlar icin caba sarf ederken ben de sadistce zevk alayim
diyor..
Atrik bitmis veya bitmeye yakin..
Bilmiyorumm cek git demesi normal degil benim icin bu konudan dolayi tamam bazi tartismalarda bende dedim ama.bu cok cok basit birsey

eski konunuzu bilemedim.
kapı orada çek git diyen adama çay demleyip içermisin diye sorarsanız o kapıyı daha çok gösterir size.
Cok haklisiniz agzina laf vermemek icindi cok pismanim ama yediricem o lafi ona.cok kararliyim asla asla donmicem bu kararimda esek gibi pisman edicem onu konusmucam elbet konusucak ve konusmasina ragmen kapatmicam bu konuyu

Bu rest çekmiş hal mi? İstediği gibi sizi kovan adamı asıl siz kovun evden çay, çorba yapmak yerine
Gercekten agzina laf vermemek icin yaptim ama salaklik bende keske yapmasaydim dahada alirr asla yapmicam anne sevdasi dedigi annnem arar konusuruz ederz arada gider geliriz nevar ki anne duskunu cidden degilim ama konusurum ve bana hep der varmi senin gibi acaba annesiyle bukadar sık gorusen diye sinir oluyorum bu lafa

Çayı çok severim,ocakta hep çayım olur amma boyle kocaya su çektiğim çayı bile vermem

Eski konunuzu hatırlıyorum.siz net olmadıkça bu sorunu aşmak zor
Busefer netim agzina laf vermemek icin demledim ama asla daha yapmam

Back
X