2.günüm daha ne kadar şişecek bu yüzüm??

cekito

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
69
0
0
35
İstanbul
Arkadaşlar ameliyat olalı 2.günüm ve yüzüm git gide şişiyor, gözlerim kapandı şişliklerden, daha ne kadar şişecek ne zaman inmeye başlar. Inmesi için buz da uyguluyorum ama değişiklik olmuyor başka bir çözüm var mıdır?

Son düzenleme:
Arkadaşlar ameliyat olalı 2.günüm ve yüzüm git gide şişiyor, gözlerim kapandı şişliklerden, daha ne kadar şişecek ne zaman inmeye başlar. Inmesi içib buz da uyguluyorum am değişiklik olmuyor başka bir çözüm var mıdır?

Buza devam
Et ama 3. Gunden itibaren inmeye basliyacak 7 gunden sonra tamamen terk edecek seni ins goz sisligi tabi morariklik icin krem isteyebilirsin doktorundan

Buza devam
Et ama 3. Gunden itibaren inmeye basliyacak 7 gunden sonra tamamen terk edecek seni ins goz sisligi tabi morariklik icin krem isteyebilirsin doktorundan

Çok teşekkür ederim.moralim çok bozuk gözlerim tamamen kapalı neredeyse buzlanmaya devam edeceğim.3. Günüm inşallah iner artık yavaş yavaş.

Arkadaşlar ameliyat olalı 2.günüm ve yüzüm git gide şişiyor, gözlerim kapandı şişliklerden, daha ne kadar şişecek ne zaman inmeye başlar. Inmesi için buz da uyguluyorum ama değişiklik olmuyor başka bir çözüm var mıdır?

canım ben ilk 3 gün buz koymuştum daha sonrada bir kaç gün de ılık su doktorum öyle istemişti bayağa işe yaradı 8 günden filan normale dönersin:) geçmiş olsun morluklar içinde krem var au diye başlıyor ona bi bak bana çok yardım etti

canım ben ilk 3 gün buz koymuştum daha sonrada bir kaç gün de ılık su doktorum öyle istemişti bayağa işe yaradı 8 günden filan normale dönersin:) geçmiş olsun morluklar içinde krem var au diye başlıyor ona bi bak bana çok yardım etti

Teşekkürler canım buza devam anlaşılan :)

Ben 3 GÜN BOYUNCA BUZU GÖZÜMDEN İNDİRMEDİM. ERİDİKÇE YENİLEDİK VE NE YÜZÜMDE NE GÖZLERİMDE HİÇ ŞİŞLİK OLMADI BUZ ÇOK ÖNEMLİ

Ben 3 GÜN BOYUNCA BUZU GÖZÜMDEN İNDİRMEDİM. ERİDİKÇE YENİLEDİK VE NE YÜZÜMDE NE GÖZLERİMDE HİÇ ŞİŞLİK OLMADI BUZ ÇOK ÖNEMLİ

Cevabın için çok teşekkür ederim.gerçekten de 3 . Günden itibaren gözle görülür şekilde azalma oluyormuş şişliklerde.

Buz buz ve buz surekli hele ilk gun hic indirmemek lazim canim sadece 2 gun dayanacaksiniz zaten 3 gun den aonra morluk azaliyor sonra hizli sekilde iyilesiyor:)

Back
X