H hayirlisi dedi Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2026 Mesajlar 8 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 34 30 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi hayirlisi dedi #1 MR çekinmek için beta baktırdım 4,78 çıktı 16. Günde aile hekimim gebelik var dedi tekrar test istedi düşük bir değer değil mi ?
MR çekinmek için beta baktırdım 4,78 çıktı 16. Günde aile hekimim gebelik var dedi tekrar test istedi düşük bir değer değil mi ?
Lalezz Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Nisan 2026 Mesajlar 391 Emoji Skoru 81 Puanlar 13 Yaş 27 30 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi hayirlisi dedi #2 hayirlisi dedi .!.: MR çekinmek için beta baktırdım 4,78 çıktı 16. Günde aile hekimim gebelik var dedi tekrar test istedi düşük bir değer değil mi ? Genişletmek için tıkla... 2 gün sonra tekrar beta yaptırın iki katı çıkarsa gebelik vardır
hayirlisi dedi .!.: MR çekinmek için beta baktırdım 4,78 çıktı 16. Günde aile hekimim gebelik var dedi tekrar test istedi düşük bir değer değil mi ? Genişletmek için tıkla... 2 gün sonra tekrar beta yaptırın iki katı çıkarsa gebelik vardır
H hayirlisi dedi Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2026 Mesajlar 8 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 34 30 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi hayirlisi dedi #3 Lalezz .!.: 2 gün sonra tekrar beta yaptırın iki katı çıkarsa gebelik vardır Genişletmek için tıkla... Bugün verdim ama aile hekimliği bir gün sonra çıkarıyor tabi bir heyecan oluştu iki kere kimyasal yapınca değerlere guvenemiyorun
Lalezz .!.: 2 gün sonra tekrar beta yaptırın iki katı çıkarsa gebelik vardır Genişletmek için tıkla... Bugün verdim ama aile hekimliği bir gün sonra çıkarıyor tabi bir heyecan oluştu iki kere kimyasal yapınca değerlere guvenemiyorun