2 hafta avrupaya gitti eve dönünce karisini begenmedi

onun karısı öyle aşırı dekolte giysin bakalım ya da herhangi bi kadın
hemen o... diye damgalamayı bilirler ama :47:

erkek milleti değil mi çoğu aynı iki kabarık göğüs iki balık eti birazda bronz ten gördümü bütün dünyaları unuturlar ailelerini bile. Bilmezki evinde onun fikir ve aynı topraktan aynı havadan solumuş örf ve adeti kadınlık görevini bilip evini çekip çeviren onca ızdırap çeken türk kadınından başka ona uyucak hangi limanı var.

yabancı kadınlar cinselliğe yatkın olup herşeyi her istediğini verebilir ama yuva sadet veremez. bu dediğimde yanlış anlaşılmasın o kişinin sokakta cinsellik iiçin gördüğü kızlaradır lafım.

yalan yok avrupada kadınlar çok güzel ama birçok avrupalı kadınla birlikte olan adam bi süre sonra sıkılıyor, aynı dili konuşmuyorlar, paylaşabildikleri cinsellikten başka bişe değil diye

ya bir erkegin gozu disardaysa ister burda ister turkiyede olsun her yerde aynidir...

yazik cok yazikkkkkkkkkkkkkkk....

avrupa adamin bahanesi artik....

kardesim alirken begeniyorsunda aradan yillar gectikten sonra ne oluyorda begenmiyorsun ben onu anlamaiyorum....

esini seven bir insan,ona sadik olan bir insan ilk gordugu kadin nasilsa yillar sonrada ayni gozle gormeli...oyle olmalida..

Çok haklısın ...

O zaman karısı da soyunsun gezsin! :1:
Eşitlensin böylece Avrupa'daki o çok umursadığı eşinin beğendiği hatunlarla! :21:

Son düzenleyen: Moderatör:
amaan begenmiyosa begenmesin.. bosansinlar karisi da az bakim yapsin kendine ona mi kalmis.. kocasi da ezcik sürünür kiymeti az gec anlar daaa is isten gecmis olcak.. böyle adamlara sinirlenmemek gerek.. aha begenmedinmi iyi kapi orda sürün azcik denilcek..

olaya çıplaklık demesek daha iyi bence.Çünkü bir kadın dekolte giyinebilir bunda bir sakınca yoktur.Türkiyedede var aşırı göğüs dekoltesi kullanan mesela,veya mini giyen. önemli olan o dekoltenin içinde ağırlığı taşımak.Yabancı kadınlar çıplaklıktan değil,seksi ve rahat tavırlar içinde oldukları için bu durumdalar.Yoksa çıplaklık olsaydı türkiyede dekolte giyen kadınlarda onlara benzerdi.

Buna benzer bi olay da ben gördüm komşumuz üniversiteye öğrenci servisi yapıyor ve bu işe başladığından beri karısını beğenmez olmuş kültürlü değilsin vs. demiiş sinirlerim bozuluyor böyle şeyler duydukça :47:

Back
X