Merhaba.Doğuma en fazla 2 hafta kaldı.Ediz ismine karar verdik.Tek ortak noktamız budur çünku.Eşim de hiçbirşey beğenmiyor.Ben bir kaç tane beğendim,ama sonunda buna karar verdik.Eşimin ailesi pek sıcak bakmadı ismine,ama bence gayet hoş ve güzel.Fazla da yok Türkiye de.Ayrıca,bende yabancıyım ve değişik birsey istedik.Ben Bosnalıyım.Sizce Ediz ismi güzel mi?
Nasipse oğlum olacak benim eşimdende fikir gelmedi hiç ediz veya uraz ikisinide çok beğenerek eşime birini seç dedim uraz da karar kıldık bi oğlum daha olursa ediz koyarım :) ne çok yeni nesil isim gibi duruyorlar nede çok eski klasiklerden değil anlamlarıda güzel :)
Merhaba.Doğuma en fazla 2 hafta kaldı.Ediz ismine karar verdik.Tek ortak noktamız budur çünku.Eşim de hiçbirşey beğenmiyor.Ben bir kaç tane beğendim,ama sonunda buna karar verdik.Eşimin ailesi pek sıcak bakmadı ismine,ama bence gayet hoş ve güzel.Fazla da yok Türkiye de.Ayrıca,bende yabancıyım ve değişik birsey istedik.Ben Bosnalıyım.Sizce Ediz ismi güzel mi?
Ortak nokta da buluşamıyorsanız 2 isim koymak mantıklı oluyor. Biz öyle yaptık. Aile yada çevrenin beğeni kısmı çok mantıksız geliyor bana kimseyi takmıyorum. 10 dk yorum yapacaklar diye niye istediğimi koyamayayım? Taşıyanda doğuranda benim.