2 haftadan beri kahverengi akintim ve kasik agrilarim var...:((

AyTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
445
7
96
- Yurtdışı
Dualariniz icin Allah herkezden razi olsun. Maalesef gecen hafta cuma ünü kürtaj olmak zorunda kaldim. Doktorumun dedigine göre benimkisi bos gebelikmis.. Hayirlisi Allahtan.. Rabbim tüm evlat isteyenlerin DUALArini kabul etsin, Insallah

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kizlar umarim aranizda bana azda olsa akil verebilecek olur. Aslinda cuma günü doktorda randevum var ama ozamana kadar bayilmazsam iyi. Henüz hamile oldugumu 2hafta önce ögrendim fakat tam 2,5 haftadanda beri kahverengi akintim geliyordu, eski kan olabilecegini duydum. Ama bugün kassigim cok fena agridi ve sanki ay hali olmusum gibi hafif kan ile karisik yine kahverengi akintim geldi.. bebegim beni birakip gideceginden cok korkuyorum. Daha önce böyle birsey yasayan oldumu.

Son düzenleme:
canım ben 2 düşük yaptım aynen bu şekilde hafif leke ile başlamıştı seni korkutmuş olmıyım her lekede düşük olmuyor. doktorun bebeğin durumu iyi ise ilaçla iğneyle çaresine bakacaktır.benim karnımda ölmüşler ve daha sonra kanama olmuştu inş.korkulacak bişey yoktur hakkında hayırlısı canım stres yapmamaya çalış

Kizlar umarim aranizda bana azda olsa akil verebilecek olur. Aslinda cuma günü doktorda randevum var ama ozamana kadar bayilmazsam iyi. Henüz hamile oldugumu 2hafta önce ögrendim fakat tam 2,5 haftadanda beri kahverengi akintim geliyordu, eski kan olabilecegini duydum. Ama bugün kassigim cok fena agridi ve sanki ay hali olmusum gibi hafif kan ile karisik yine kahverengi akintim geldi.. bebegim beni birakip gideceginden cok korkuyorum. Daha önce böyle birsey yasayan oldumu.

Benim 6. haftada kanamam oldu hemen acile gittik. 1 hafta kadar da kahverengi akıntı devam etti.Bence cumayı bekleme yarın sabah hemen doktora git.Çünkü düşük tehlikesi oluyomuş kahverengi akıntıda.Bana da öyle demişti doktor.Progestan normalde 2 tane içiyodum günde kahverengi akıntıdan dolayı 3 e çıkarmıştı doktor.

Cevabin icin tesekkürler berrakada. Öncelikle sanada gecmis olsun. Insallah tekrarlanmaz.. Evet dogru diyorsun yarin erkenden gideyim.. Yoksa cumayi beklersem bunalima girecegim...

Aynısını ben de yaşamıştım ve akıntı sanmıştım,doktor bu kanamadır kahverengi akıntı diye bişey olmaz demişti ve ilaç vermişti,biran önce doktora git

bendede yaklasık 10 gundur var...her gun olmasada 2 -3 gunde 1 oldu ...
dok.gıttım...ultr.baktı..normal dededi yolladı...
4-5 gun sonra yıne oldu.başka dok.gıttım...oda proges...verdı..içiyorum 6 gundur...az az da olsa arada oluyor...
bılemıyorum...ben düşük riskınıde goze aldım..allah ne yazdıysa o olacak nede olsa...
inşallah kötü birsey olmasın...zaten düşeceksede ilaç iğne fayda etmıyormus...ama düşmesz inşallah...geçmıs olsun..benımde her zaman banyoya gıdıp kontrol yapıyorum..tedırgınım..ilk çocugumda hıç olmamıstı boyle bırsey..

Cevaplariniz icin cok tesekkür ederim arkadaslar... Yarin hemen doktora gidecegim, Insallah hayirli haberlerle dönerim...

canım benim de ilk haftaarda önce kahverengi akıntı oldu sürekli; sonra domuz gribi oldum ateş falan derken kahverengi akıntı aşırı yoğun bir kanamaya dönüştü; çok korktum düştü sandım ama düşmedi.
kanama tekrar kahverengiye döndü, 3. ayı doldurana kadar devam etti ve şimdi kesildi:ecrin_bebek:
doktor herşey normal dedi; bebeğin gelişimi çok iyi şükür ki.
sen içini rahat tut canım; çok ayakta kalma inşallah geçerbilmiyorumkismile

arkadaşlar kahverengi akıntı ciddi bir durum, kesinlikle ihmal etmeyin, beklemeyin..hemen olduğu gün gidin doktorunuza...benim 7 haftalıkken olmuştu hemen dr ile görüştüm ve proluton iğne (progesteron hormonu içeren bi iğne düşük önleyici) yaptırmamı söyledi 12.haftaya kadar o iğneyi 3 günde bir yaptırdım..kesinlikle hemen doktorunuza gidin, allah korusun bebeklerinize bişey olabilir...

kızlar benim 1 hafta kanamam oldu dr.unuzu arayın progestan günde 6tane içiyorum hergun iğne oluyorum innehop şuanda kanamam durdu ama düşük tehlikem var o yüzden yataktan kalkmadan yatıyorum ilk müdahale önemli..

Arkadaslar demin doktordan geldim ve dünyam yikildi.. Rahmimde asiri akinti ve kan oldugundan bebegimi göremedi kadin ve düsük olacagini söyledi. Yarin beni hastaneye gönderiyorlar kürtaj olacagim..Öyle morelim bozukki, aglamaktan gözlerim kan canagina döndü. Rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin.. ve yasayan tüm kadinlarada bol sabirlar versin. Cok zormus...

canım benim çok geçmiş olsun,ne denir ki allah sabır versin,benim de bi iki hafta önce dışta değil de rahimde hafif kanama olmuştu,ne demek olduğunu çok ii biliyorum,inş en yakın zamanda sağlıklı bebişlerin olur.

Arkadaslar demin doktordan geldim ve dünyam yikildi.. Rahmimde asiri akinti ve kan oldugundan bebegimi göremedi kadin ve düsük olacagini söyledi. Yarin beni hastaneye gönderiyorlar kürtaj olacagim..Öyle morelim bozukki, aglamaktan gözlerim kan canagina döndü. Rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin.. ve yasayan tüm kadinlarada bol sabirlar versin. Cok zormus...

canım çok üzgünüm:( sabır diliyorum...

:çok üzgünüm: çok gecmis olsun, allah sabir versin.

canım benim çok geçmiş olsun,ne denir ki allah sabır versin,benim de bi iki hafta önce dışta değil de rahimde hafif kanama olmuştu,ne demek olduğunu çok ii biliyorum,inş en yakın zamanda sağlıklı bebişlerin olur.

canım çok üzgünüm:( sabır diliyorum...

:çok üzgünüm: çok gecmis olsun, allah sabir versin.

Allah Razi olsun hepinizden arkadaslar.. Derdi veren Allah dermaninida verirmis... Insallah birdahaki sefere kuzuma kavusurum:Saruboceq:

slm canmm...bendede aynısı oldu kahverengiler hiç bitmedi 11haftama kadar devam etti,ve sonunda bebeğimi kaybettim. bebeğimi kaybedeli 4hafta oldu.

Back
X