Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada büyük gecmis olsun azizecim.. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir Insallah..
Geçmiş olsun canım, çok üzüldüm.:teselli:
Sanada büyük gecmis olsun azizecim.. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir Insallah..
Rainbow nasil oldun arkadasim. hayirli haberlerini beklyiorum ..
12+3 haftalık hamileyim 11+3 haftalıkken gece bir baktım lekelenmeler geliyor hemen tıpa gittim. yard. doç ilgilendi bir iğne yaptı gönderdi bebek kalp atışı var dedi. ertesi gün yine kendi doktoruma gittim. Bana bir hap ve bebe aspirini verdi bebeğe oksijen sağlasın diye 1 hafta paso yattım. Çarşamba perşembe tekrar kontorle gideceğim. Çok şükür 3. gün kanamma kesildi. ama ped falan kullanıyordum fenaydı yani. çok korktuk. Dİnelnme yataktan çıkmama çok önemli. İLk bebeğimde öyle sorunalr yaşamadım çok panikledim.
dr hastanede yatrdı 2 serum verdi. daha yatmam gerekiyormuş ama ben dayanamadım. düşük tehlikesi var dedi. eve geldim evde yatıyorum artk. progestan verdi. kanamam kesilmiyor gün geçtikçe dahada koyulaşıyor. tedirginim eve gelmekle iyi mi yaptm bilmiyorum. haftaya tekrar gidicem. ultrasonda bebek görünmedi büyümesini bekliyoruz.