Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok basit; spor yapıcaksın:) sporda da öyle yapmaya başladığından hemen sonra sonuç almayı bekliyosun ama bazen vücut tutuyo korumaya geçiyo kendini ama o süreci atlattın mı patır patır veriyosun bende öyle oluyo:)
Canım öncelikle tebrik ederim seni. Bol Bol su iç mümkünse günde 2 buçuk litre ve Günde iki üç bardak Yeşilçay emin ol faydasını göreceksin. bu arada nasıl indin acaba onuda yazarmısın bize benimde acilen 55 olmam gerek tabi yemeyi bırakırsam
canım sağol öncelikle yemene içmene dikkat ett ben yürüyüş ve egzersizle kilo verdim pek yemeden kısmadım spor olmazsa olmaz yanii vaktin yoksa da evde bile hareket halinde olabilirsin ip atlayabilirsin mesela çok işe yarıyor
canım sağol öncelikle yemene içmene dikkat ett ben yürüyüş ve egzersizle kilo verdim pek yemeden kısmadım spor olmazsa olmaz yanii vaktin yoksa da evde bile hareket halinde olabilirsin ip atlayabilirsin mesela çok işe yarıyor
aynenn oynamak da çok işe yarıyoorrr oryantel açıpp kıvırabilirsinn sürekli hareket halinde ol ki vucut yediklerini yakabilsin fazlalıkların olmasınnn ::)))