2 haftadır aynı kilodayım ne yapmam gerek? :(

Çok basit; spor yapıcaksın:) sporda da öyle yapmaya başladığından hemen sonra sonuç almayı bekliyosun ama bazen vücut tutuyo korumaya geçiyo kendini ama o süreci atlattın mı patır patır veriyosun bende öyle oluyo:)

spor yap ama ilk başta verdiğin kilolar aslında sudur. biriki kilo su kaybettikten sonraki verdiklerin gerçek kilo vermektir.

Canım öncelikle tebrik ederim seni. Bol Bol su iç mümkünse günde 2 buçuk litre ve Günde iki üç bardak Yeşilçay emin ol faydasını göreceksin. bu arada nasıl indin acaba onuda yazarmısın bize benimde acilen 55 olmam gerek tabi yemeyi bırakırsam :56:

canım sağol öncelikle yemene içmene dikkat ett ben yürüyüş ve egzersizle kilo verdim pek yemeden kısmadım spor olmazsa olmaz yanii vaktin yoksa da evde bile hareket halinde olabilirsin ip atlayabilirsin mesela çok işe yarıyor

canım sağol öncelikle yemene içmene dikkat ett ben yürüyüş ve egzersizle kilo verdim pek yemeden kısmadım spor olmazsa olmaz yanii vaktin yoksa da evde bile hareket halinde olabilirsin ip atlayabilirsin mesela çok işe yarıyor

Genelde evde müzik açıp oynuyorum :46: :9:

Back
X