Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korkma canım doktorunu ara istersen. Yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin kanama kırmızı olmadığı sürece sorun olmuyor diye okumuştum. En sağlıklı bilgiyi doktorun verecektir ama stres yapma korkma sakin ol
Korkma canım doktorunu ara istersen. Yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin kanama kırmızı olmadığı sürece sorun olmuyor diye okumuştum. En sağlıklı bilgiyi doktorun verecektir ama stres yapma korkma sakin ol
Hayır kırmızı değil ama o leke den sonra hem belim hem de karnım ağrımaya başladı şiddetli değil ama ağrısı war doktor a msj attım henüz cewap wermedi inşallah bebeğim tutunuyordur bu ağrılar dığal mı sence
Hayır kırmızı değil ama o leke den sonra hem belim hem de karnım ağrımaya başladı şiddetli değil ama ağrısı war doktor a msj attım henüz cewap wermedi inşallah bebeğim tutunuyordur bu ağrılar dığal mı sence
Canım transfer falan bilgim yok ama şöyle bakarsak 2 haftalık tam regl belirtisi gibi belirtiler oluyormuş yani gebelik ve regl belirtisi aynı olurmuş. Kötü düşünme inşallah bir sıkıntı yoktur