2 haftalık hamileyken tomografi

sevdam096

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
14
1
86
41
Merhaba ayak topuğum kırıldı ve doktor tomografi istedi o an tamam dedim çektirdikten 3 4 gün sonra ya hamileysem şüphesi var 2 haftalık hamileyken tomografi çektiren varmı aranızda lütfen yazın çok korkuyorum bebek var ise birşey olurmu

Merhaba ayak topuğum kırıldı ve doktor tomografi istedi o an tamam dedim çektirdikten 3 4 gün sonra ya hamileysem şüphesi var 2 haftalık hamileyken tomografi çektiren varmı aranızda lütfen yazın çok korkuyorum bebek var ise birşey olurmu
Canim tibben iki haftalik gebelik diye bir durum yok. Adet gecikmemiz oldugu an zaten 4 haftalik olmus oluyoruz. Yani her gebeligin ilk 1-2 haftasinda kadinin gebe olmadigi doktorlarcada biliniyor. Eger adetinin bitim zamanlarinda cektirsiysen sorun olacagini sanmiyorum.

Geçmiş olsun 11 haftalıkken ayak bileğim kırıldı benim. Röntgen çekildi ama üstüme kurşun yelek giydirdiler Bundan sonraki çekimlerinizde aklınızda olsun önlü arkalı 2 kurşun yelek giydirmelerini isteyin Bu şekilde bir zararının olmayacağını söyledi hem uzman radyolog hem de kadın doğumcumuz. Eğer bu nedenle bebeğin etkilenme durumu olursada ki çok düşük bir ihtimal, umarım olmaz, kendinizi suçlamayın sonuçta kırık bir ayak bileğiyle duramazdınız belki ameliyat gerekecekti Doktorlar her zaman öncelikli olarak annenin sağlığıyla ilgileniyor.

Ayrıca ameliyat istenirse spinal anestezi olarak olmalısınız ameliyatı. 3 aydan küçük genel anestezi önerilmiyor

Ayrıca ameliyat istenirse spinal anestezi olarak olmalısınız ameliyatı. 3 aydan küçük genel anestezi önerilmiyor
Canım teşekkürler inşallah doktorlara danışmadan rahat yok bana ameliyatlık bir durum yok şimdilik ama şu tomografi kafam allak pullak oldu

Back
X