- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle oluyor cnm2 haftalık gebelik olmaz ki..4 haftalıktır o. Adet gününüz geldiğinde tam 4 haftalık hamilesinizdir.
Teșekkür ederim canım cevabın için. Dıșarıda yürüyebileceğim hiç alan yokBen kilo verdim bugün tam 7 haftalik olduk 1.5 2 kilo verdim çünkü yiyemiyorum iştahım yok zaten çalışan bi bayanmissin bnce hiç spor yapma tabi eğer normalde yapiosan yap ama normalde yapmayıp hamilelikte yapmak biraz sakıncalı olabilir onun yerine biraz daha fazla yürüyebilirsin
Insallah hamilesindir canim pkoluyum bende benmde hic umudum yok cok isterim hamile olmani... hic belirtin varmi iliskiden sonra kacinci gun test yaptinArkadaslar selam bende dun idrar testi yaptim ama ikinci cizgi cokcok silik cikti ancak isik altinda gozukuyordu. Kan testinde ise deger 86 cikti doktor 1bucuk haftalik hamile gibi gozukuyor ama iki gun sonra yine test yaptir ve degerin iki kati olmasi gerekiyor ona bakalim dedi . Yoksa yalanci gebelk olabiliyormus insallah hamileyimdir gercekten. Dua edin nolur polikistik over hastasiyim
Insallah hamilesindir canim pkoluyum bende benmde hic umudum yok cok isterim hamile olmani... hic belirtin varmi iliskiden sonra kacinci gun test yaptin
Kadin doguma gidip ne dememiz gerekiyor ben hic gitmedim evliyken? Bide vajinaya bakmasindan cekiniyorum. Bebek istedigimi kontrol olmak istedigimi mi soylicem ?Canım enson 10 aralıkta regl oldum, doktora gıttım adetımın ıkıncı gunu bana ultrasyondan yenıden bakmam lazım demıstı. Gıttıgımde yumurtalımlar normal dedı ve bana klomen dıye bı ılac verdı adetın besıncı gunu fln baslıyosun sadece bes gun kullan dedı normalde ıcınde on tablet fln var sanırım. Ikız gebelık olma rıskı oldugu ıcın ılk etapta tek cocuk tercıh ederım dedım dıye tabletletın yarısını kullan ılk olacagı ıcın dedı. Sonra bana adetın 11. Gunu ıle 17. Gunlerı arası en az gunde bır kere esınle beraber olman lazım demıstı. Gunde bırden fazla olursa daha ıyı demıstı ancak ben grıp gıbıydım yalnızca adetın 12. Ve 15. Gunlerı beraber olabıldım ve yenıden adet olmam gereken gunden bır gun sonra da kan testı yaptırdım. Ikı gun sonra bıdaha yapılması lazım hersey ozaman bellı olucak. Allah hepımıze nasıp etsın ınsallah.
Kadin doguma gidip ne dememiz gerekiyor ben hic gitmedim evliyken? Bide vajinaya bakmasindan cekiniyorum. Bebek istedigimi kontrol olmak istedigimi mi soylicem ?
Evlenmeden once gitmistim ben. Benmde duzensizligim var. Bana doktor kilon ideal ama 1 yumurtalikta pko baslangici var gibi dedi 1adette catlamis yumurtan var dedi. Evlendim hamilelikten suphelendim belim agriyo cabuk yoruluyorum midem yaniyo fln ama 12 gun oldu ymrtlamadan sonra test yaptim negatif. Adetime 1 hafta var dahaCanım artık evli bi kadınsın oyuzdennzatem 6ayda bi rutin jinokolojik muayene gerekli. Ben gittim daha once bana polikistiknover teshisi konuşdu ama artık bebek istiyoruz dedim. Hatta doktorum yalnızca karnımdan ultrasonla baktı ve bana sokturucu verdi cunku duzenlı adet goremıyroum. Sonrada adetın ucuncu gunu yıne gel dedi ve gittiğimde yıne karından baktı . Ama bılıyorumkı genelde doktorlar alttan bakıyolar bebek cok kutsal birsey aşttan da baksa bir dk surecek birseye katlananiliriz bence. Senın yumurtalıklarını daha ıyı caıstıran ışaclar var dogru zamanda kullanırsan bebek sansını arttırıyor. Allah yardımın olsun ınsallah hemen hamıle oluruz
Evlenmeden once gitmistim ben. Benmde duzensizligim var. Bana doktor kilon ideal ama 1 yumurtalikta pko baslangici var gibi dedi 1adette catlamis yumurtan var dedi. Evlendim hamilelikten suphelendim belim agriyo cabuk yoruluyorum midem yaniyo fln ama 12 gun oldu ymrtlamadan sonra test yaptim negatif. Adetime 1 hafta var daha
Keske oyle bi mucize olsa... utandigim icin gebelik testini esime aldirdim negatf olunca cok uzuldu bende cok uzuldumCanım bence hamıle olabilirsin israr testleri ancak adet gecikmesinden sonra dogru sonuc veriyor. Sen adetının gecıkmesının ılk gunu bıle kan testı yaptırıp gebelik varmı ogrenebilirsin.ınsallah hamilesindir
Keske oyle bi mucize olsa... utandigim icin gebelik testini esime aldirdim negatf olunca cok uzuldu bende cok uzulduminsallah bizler gibi isteyen herkes hamile kalir sende insallah kalirsin
Pko oldugu icin aslinda fazla umudum yok cunku ekstradan tiroid hastasiyim. Adetlerim hep duzensizdi son 1 yildir duzenli oluyordum. Bugun misafr geldi evi supurdum bi anda göbek deligime agri girdi 2ye bukuldum biraktim supurgeyi. Gecede bazen adet olcakmisim gibi kasiklarim agriyo yaniyo. Akintimda devam ediyo belkide psikolojiktir yaUtanma canım evlı bi kadının hamıle kalması, gebelık testı alması cok dogal. hayırlısı olsun halkımızda guzel haberlerini bekliyoruz bakalım