2 kadın 2 adam oooof of :(

strawberrycake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
54
0
86
Ankara
nerden başlasam bilemiyorum.düşünmekten başıma ağrıyor artık.sizede danışmak,paylaşmak istedim.bu yaz tatilinde biriyle tanıştım.tatile ailesi ve sevgiliyle gelmiş.bayadır ilişkleri varama evlilk falan yok ortada o benden büyük zaten.sonra bu benden etkilendiğini her fırsatta söylüyodu gün içinde. gecelri sabaha kadar oturuyoduk falan .bende gitgide etkileniyorum tabii.biz yakınlştk falan her neyse..korkuyorum dedim sana bağlanıp sevmekten sakın dedi çünkü bitmesi imkansz onla sakın sevme dedi çok ta tuhaf geliyodu gündüzleri kızla o ben falan oturuyoduk ama ben deliricek gbi oluyodum gördükçe.öte yndan geçen seneden beri bnmle ilgilenen birisi var..gercekten çok tatlı biri ama ben takılıp kaldım öteki tarafta ne yapsam bilemiyorum nolur bi akıl verin nasıl düzelir bu işler yada ben nasıl düzelirim.senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence sevgilisi olan bir erkeği elde etmek sende biraz tatmin meselesi olmuş..
Yoksa neden tatlı dediğin bir erkek seninle ilgilenirken gidip de neredeyse evli sayılabilecek bir erkeğe tutulursun ki:sm_confused:

adam kendi ağzıyla söylemiş ondan ayrılmam diye boşuna ne başkasının ilişkisinin bitmesine sebep ol ne de kendi kafanı karıştır

bence onla olsan da mutlu olamazsın.. sevgilisinin ahını alırsın boş yere..
sevgilisi olanla ne işin var, bildiğin halde yakınlaşman bile ters bi durum..

aklımdan ondan ayrılıp benmle mutlu olma düşüncesi bile geçmedi bile.ama işte ne kadar dirensemde bi yerden sonra bende karşı koyamadm..onunda tek söylediği şey aramzdaki şey elektrik asla aşk sevgi yok.söylemekle olup bitmiyor malesef.

senden etkilendiğini söylüyor ama sen sakın benden etkilenme diyor... ya oyun oynuyor sizinle bu arkadaş, yada fazlası ile mantık sorunları yaşıyor... uzak dur canım bu adamdan sana hayır gelmez...

seninle ilgilenen birisi ile sen de ilgilen hemen :)

oh allahtan düşündüğüm gibi değilmiş. 2 adam 2 kadın deyince grup geldi aklıma hemen. cok terbiyesizim çok... :bbo:

zor olan çekici gelir daima bence heves, uzak durman daha hayırlı olur hakkında. daha az üzülürsün ama ilerlerse yarın öbür gün ağlamak sızlamak da fayda etmez...

gündüzleri kızarkadaşı ile beraber oturuyorsunuz, akşam olunca siz özel konuşuyorsunuz..

yok yok... dünyanın çivisi bu olsa gerek.. kadınla otur kalk bir arkadaş gbi sonra da onu aldat..

söylemekle olup biter canım..

adamla görüşmezsin, geceleri sabaha kadar telefonda konuşmazsın.. aklına getirmemeye çalışırsın yada sürekli kızarkadaşı olduğunu düşünür, kızın yerine kendini koyarsın.. böylece mevzu bir bakmışsınki kapanmış bitmiş.. bu kadar basit..

sevmekten korkuyorum demişsin
oda sakın sevme bitmesi imkansız onunla demiş.
yani sen onu seversen en baştan kaybedersin,çünkü onun seçeceği kişi sen değil o.
tamam işte artık sen yoluna o yoluna.tasalanmanı üzülmeni gerektirecek bir durum yok.ondan uzaklaşmalısın.

bencede ve şunu da eklemek istiyorum

2. kadın olmak istiyorsan devam et

evet evet sizi dinleyip uzaklaşıyorum.

2.kadın olmayı asla istemem.yasak olan şeyler çekici gelir demiş bir arkadasımız.sanırım buda ateşi güneş sanıp günahın çekiciliğine kapılmak olsa gerek... tamam yaptklarm yada düşündüklerim doğru değil ama napiyim..kimsenin arasını bozmak falan istemem.ama gece yatağa yattığımda aklıma gelen tek şeyin o olmasınıda istemiyorum

ve bugun benmle ilgilenen kişiyide sevindirdim bi kaç saat oturduk konuştuk uzun uzun.bilmiyorum artık nolur.etkilenmiyorm değil ama içimde kelebeklerde uçmuyor.sizce alışmaya çalışmalımıyım?öteki türlü mutluluk uzağımdan yakınımdan geçmez biliyorum...

o da şerefsizmiş ama...
hem olmaz diyor hem yakınlaşmana izin veriyor
istemem yan cebime koy!!!
olur bekle ayrılacam dese bile senin yakınlaşmaman gerekir canım
yapma bunu bak o kız evlilik hayalleri kuruyordur yazık değil mi ona
yıllarını vermiştir bu ilişkiye
azıcık hemcinslerimizi düşünelim
ya ben şunu anlayamıyorum
biz de kadınız ne kadar kırılgan olduğumuzu biliyoruz peki neden diğerimize acı veriyoruz
bencillik sanırım
aslında insanlar biraz olsun empati kursalar çok şeyler hallolacak
strawberrycake arkadaşım seni kötülemiyorum yanlış anlama son 5 cümle genel üzüntüm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…