2. Kalite embriyo ile hamile kalan var mı?

Roseee3535

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
358
762
23
34
Merhaba kızlar. Geçtiğimiz cumartesi günü opu oldum. Ve bugün 2. Kalite 1 tane embriyomun dondurulduğunu öğrendim. Açıkcası üzüldüm. 3 embriyom vardı ama şuan elde kalan 1. İnsan ister istemez etkileniyor. Aranızda 2. Kalite tek embriyo ile hamile kalan var mı? Açıkcası ilk denemem ondan sanırım böyleyim Tam anlamıyla konulara da hakim değilim. Tek embriyo kalması üzdü beni.

Kalitesi neydi peki? Ben 4bc kalitede embriyo ile hamile kaldım. Çok parlak değil kalite açısından ama Allah ol desin yeter ki. Dış görünüşüne bakıp değerlendirme yapıyorlar kalitesi hakkında ama aslında iç yapısı önemli

O kadar düştüm ki telefonda. Tek anladığım 2. Kalite olması. Yarın doktorum ile görüşeceğim. Ah ne güzel. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Çok anlamıyorum bende kaliteden. Benim tüp bebek serüvenim hızlı başladı. Kasımda transferim var umarım pozitifle sonuçlanır

Umarım senin de pozitif sonuçlanır ve sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Benimde 3 embriyo dan 1 tane kaldı 3.gun doldurdular 2 sonra transfer dediler bende çok üzüldüm 5 yumurta toplanmış ama kalitesini falan da bilmiyorum süreci tekrar yaşamaktan da çok korkuyorum

Nasipte varsa her şekilde olur nasipte yoksa benim gibi herşey normal olduğu halde olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…