2 kat artmayan HCG:(((

hasret5961

لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
114
40
18
28
bu hcgnın ıllakı ıkı kat artması gerekıyormu ilk ölçtürmem 76 4 gun sonra 310 yanı 4 katı 290 ken benım 310 cıktı kı gayet ıyı ıkı gun sonra 586 cıktı yanı 620 cıkması gerekırken. sadece 36 eksık cokmu dusuk anlamadım bu dokrtor moralımı bozdu

Sart degil 2 kati % 60 artmis iste bu kadar kafana takarak sen zarar verebilirsin dikkat et

Cidden anlamak istemiyorsun burda millet sana neler derdi 2 kat artmasına gerek YOOOOOOOK %60 artsa da en başlarda bir problem teşkil ETMİYOOOOOR sanki kanaman var gibi sürekli çocuğuda geriyorsun anlamakta güçlük çekmediğini düşünüyorum gayet aklı başında bir insansın ama nolur biraz sakin ol artık ya kaç tane konu açtın bununla ilgili

canım anlıyorum seni aklında bir sürü soru işareti var ama emin ol elinde olan birşey yok yaşayacaksa ne olursa olsun yaşayacak yoksa zaten değer ne olursa olsun gider yani yapacağın birşey yok akışına bırak hakkında hayırlısı olsun benim ilk hamileligim 2000 lerdeydi sonra kalbi durdu kürtaj ikincisi 75 di kese gördüm ama sonra yine düşük en son 455 di o da kimyasal oldu yani ne olursa olsun sonuçlar bile yaniltiyor

Bu kadar negatif olup negatifi neden çağırıyorsunuz anlamıyorum.
Bu bölüme girince direkt sizin konularınızla karşılaşıyorum.
Biraz uzaklaşın bu konudan. Değeriniz normal görünüyor.

Kafamı duvara vurcam sayende ama hamileyim dua et ki kuzum sana herkes kötü düşünme diyor bişey olsa biz söylemez miyiz yazık günah değil mi boşyere ümit vermeyiz sana sabırlı ol gülüm. .

Kafamı duvara vurcam sayende ama hamileyim dua et ki kuzum sana herkes kötü düşünme diyor bişey olsa biz söylemez miyiz yazık günah değil mi boşyere ümit vermeyiz sana sabırlı ol gülüm. .
tuba abla yaaa(((((((((

tuba abla yaaa(((((((((
Kuzum sakin ol bak ablacım bebeğine zarar verirsin böyle yapma bu kadar ablan kardeşin senin için konuşuyoruz ne zamandan beri ama kötüyü düşünme stres yapma bak bebeğini düşün Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin de bu kadar evham hiç iyi değil hepimizin korkuları var Bebeğimize bişey olacak mı diye her hamile kadın korkuyor ama sen birazcık daha sakin ol lütfen Allah'ım evlatlarımızi bizlere bağışlasın