Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebeligin haftasini yazmamaissin ama normal sanirim benimde bir haftada 107den 555e yukselmisti haftalara gore beta hcg degerleri nette var bide oradan bak istersen
doktor tahmini 15 günlük falan dedi.ultrasonda gözükmedi yani. bide testi tam 48 saat sonra yaptırdım normalde 2 katına çıkması lazım demişti. benimde fazla çıkınca korktum anormal bir durum olabilir mi diye...
merhaba arkadaşlar
1 yıl 2 aydır evliyim.çocuğumuz olmadığı için bu zaman zarfında hormon testi yaptırdım 26 ağustosta doktorum dediğine göre erken menepoz acil tüp bebek merkezine git...
hemen bir tüp bebek merkeziyle görüştüm.adetin 3. günü gel dedi.17 sinde adet görmem gerekiyodu ama tık yok:) ayın 18i sabah saat 7 de gebelik testi yaptım o da neee çift çizgi:))
sakinleşmeye çalıştım dotorumu aradım yarın sabah gel dedi.ben dururmuyum yerimde hemen devlet hastanesine acile gittim sonuc
beta hcg:406,30
ayın 19 unda doktoruma gittim güzel dedi bizde bakalım bi hcg:681,20
bugün içim rahat etmedi dur dedim devlete bir daha gideyim o da ne hcg:2781
şimdi ptesi yi bekliyoruz.belki görünebilir dediler.
tam umutsuzluğa kapıldığım zamanda yüce rabbimin bana hediyesi bebeğimmmm....