- 15 Ekim 2016
- 7.102
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Madamgazel
-
Bende ilk siyam zannetim ama annesi tekir babasi britischbritish ve tekir kırması görmesem oluru vardı ama siyam olmasın bu?
Bu baba
Bu baba
Ayyyy bunlar nedirrrr maşallahhhh çok tatlılar çokça kalppppBu Anne
Dediklerinizi yapicam insallah gece Veya yarin yavas yavas cikarbabaya kötü bi haberim var o halde.
şaka bir yana, her canın alışma süreci çok farklıdır. örneğin, bi arkadaşım eve üçüncü kedisini getirdiğinde ortama kraliçe gibi girdi ve direkt olarak salonu bulup koltuğun ortasına kurulmuştu ve evdeki diğer kediler salona giremez olmuştu korkudan. bizim kız ise eve geldiğinde aylarca koltuğun altında saklanmıştı.
sadece zaman tanıyın. yeni geleni tek odada mama ve kumuyla tutup ilk kediyi daha geniş alanda özgür bırakmak daha mantıklı. onu da strese sokmamak lazım bu süreçte.
yeni bebek daha kısıtlı alanda yavaş yavaş etrafı keşfe çıktıkça diğer odaları açarsınız. gün içerisinde ara ara gidip sessizce yanında oturun ki kokunuza alışsın
Dediklerinizi yapicam insallah gece Veya yarin yavas yavas cikar
Hepsi çok güzel tüyleri kadar ömürleri olsun (kara kedi candır elbette). Yeni gelen evi tanımadığı için saklanıyor. Kedileri odaya filan kapatmayın. 5 kedim var kesinlikle alışma süreci vs yapmadım kıhlaya tıslaya arkadaş oldular.Selam kizlar
Yakin zamanda kedi sahiplenmistim evde tek kaliyor oyun icinde is yüzünden enerjim kalmiyor diye 2. kedi sahiplendim
Britisch ve tekir kirmasi siyam gibi görüntüsü 3 aylik cok tatli
Bugün geldi ama hemen koltugun altinda bir bosluga girmis cikmiyor nefes aliyor sikismamis istese cikar
Ama gidip uyucam kafama takiyorum bir sey olur diye
Gece cikar mi
Birde ilk kedim merakli odaya kapttim agliyor
Aslinda odaya yeni kediyi kapatacaktim malum zamanla alistirmam gerekiyordu
Evdeki kedimi özgür birakacaktim ama tersi oldu oturma odamiz mutfakla bir ve kapisi yok
Soruma gelince aranizda daha sonra ikinci kedi sahiplenen varsa alisma süresi ve tüyolarini paylasabilir misiniz
Ben de bunu istiyorum cünkü ilk kedim nefret eder ama bu gece oglumla uyucak zaten ara. Ara oglumla uyudugu icin aliskinYeni gelen evi tanımadığı için saklanıyor. Kedileri odaya filan kapatmayın. 5 kedim var kesinlikle alışma süreci vs yapmadım kıhlaya tıslaya arkadaş oldular.
Sıkıntı yaşayacağınızı sanmam. Biraz kıhlama biraz tıslama bu şekilde iletişim kuruyorlar. Kediler alanlarını korumayı severler yabancılardan da rahatsız olurlar. Mamasının ve suyunun eksilmediğini, karnının hala doyabildiğini anladığında tepki vermeyi keser.Ben de bunu istiyorum cünkü ilk kedim nefret eder ama bu gece oglumla uyucak zaten ara. Ara oglumla uyudugu icin aliskin
Yarin birakacam ikisini bakalim insallah cabuk uyum saglarlar
Bu baba
Ayy ne tatlıBu Anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?