2 kere regli gordum hamile miyim

kafasikarisik12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2025
1
0
1
26
Simdi lutfen kimse yargilamadan cevap versin. 17 yasindayim ve bakireyim ama erkek arkadasimla birliktelik yasadik ve tabii ki cocugun nasil oldugunu dollenmeden vs haberim var. Surtunerek aramizda bir seyler oldu(ic camasirsiz) ve geldi de ama ben oraya hicbir spermin girmedigine ozen gosterdim zateb ya agzima ya da yuzume geldi oraya yakin bir yere gelmedi ama ic camasirsiz sekilde surtunme oldu ve zevk suyu diye bir sey var beni korkutan o oldu ve bu 26-30 haziran tarihlerinde oldu tabii ki hicbir sey kullanmadim sonucta sex bile yapmadik. Sonrasinda tarih 12 temmuzken Ben sadece goguslerimin birazcik daha buyudugunu farkettim zaten goguslerim baya kucuk uclari buyuk ve dolgun sonrasinda kafama bir anda tak etti ve korktum beklenen adet tarihim de 15’ydi ve benim normalde adet tarihim baya duzenlidir ama ondan onceki ay da neredeyse 1 hafta erken gelmisti ve o zamanda bir birliktelik soz konusu degildi bu zateb benim ilk cinsel deneyimim sonra ben korkarken 13unde regli oldum hicbir fark yok Hatta ilk gun cok agridi karnim ve zaten 4-5 gun surer normalde de reglim o zaman da o kadar surdu ama ben ne olur ne olmaz diye yerlesme kanamasi falansa diye 3 tane test aldim (adetten hicbir farki yoktu bu arada pihtili ve cok yogundu) 2 tanesini o gun yaptim ikisi de negatif 3.’sunu de 2-3 gun sonra yaptim negatif sonra 1 hafta sonra baska bir test yije yaptim o da negatif silik cizgi falan degil direkt negatif. Sonra en iyisi bir sonraki adetimi beklemek dedim ama duramoyordum yani stresten. O sirada gogusumde baska bir buyume farketmefim ama karnimda hep bir agri hissediyordum. O yuzden 20 temmuzda bir test daha yaptım yine negatif tabii ki. (Bu arada erkek arkadaşım yabancı yurt dışında yaşıyor o yüzden coktan gitmisti baska bir birliktelik hiç yasamadik.) Sonra ağrı çok rahatsiz edici değil arada karnimda arada kasiklarimda gibi ama hiçbir lekelenme söz konusu değil sadece çok fazla beyaz kokusuz akintim oluyor. En sonunda karnim agriyoe diyip kendimi acile gotutturdum. Tabii ki doktora diyemedim hiçbir sey idrar testi istedi sonra idrar yolu enfeksiyonun var dedi birkaç ilaç verdi o kadar. Ve butun idrar yollari tahlili istemisti yani gebelik cikar miydi bilmiyorum. Sonra agrilarim ve akintim hala devam ettigi icin ben yine test aldim (bu arada akintim benim hep çok olur kendimi bildim bileli ama işte insan korkuyor) ve o test de negatif cikti ve 9 agustosta da regli oldum tekrardan bekliyordum zaten ama yine 30 gunden hesaplarsam 4 gün erken olmustum. Yine her zamanki gibi yogun gecti suresi falan da aynıydı. Tam rahatladim derken hamileyken regli olanlari da ogrenip korktum. Bir de sol gogsum hem daha buyuk hem de ucu digerine gore daha koyu hatirlayamiyorum da yani sagdaki soldakine gore çok acik ama soldakinin rengi de anormal koyu gelmiyordu acikcasi. Su an tarih 21 ağustos valla kafayi yicrkmisim gibi geliyor artık kasik agrim da hic olmuyor ama karnimda ağrı oluyor ve akinti da devam ediyor dedigim gibi leke falan soz konusu değil gerçekten kafama çok takiliyor lutfen fikrinizi belirtebilir misiniz Bu arada 14 agustos tarihinde hastaneye gidip kan da vermiştim tabii ki gebelik olarak degil butun hormonal degerlerim normal ama betahcg testi istemedi tabii ki doktor e ben de soramiyorum ama onun disindaki tüm hormonlarim olmasi gerektiği gibi hatta demir eksikligim vardi biraz ilac kullanmistim o bile duzelmis yani agirmasi icin de karnimin bir sebep bulamiyorum belki psikolojik dedigim gibi sadece arada hafif hafif agrilar ve bazen de gaz agrisi oluyor

Son düzenleme:
siz bence psikiyatriye görünün olay hamilelikten çıkmış hastalık hastası olma yolunda ilerliyor bu korku fazla yani işe başlarken bunların olabilcegını en başta kabul edip başlamanız lazım daha reşit değilsiniz ola ki hamile kaldınız ? yanı olacakları düşünmek bile istemiyorum

Back