Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 3 defa kimyasal geçirdim sebebine sürekli sağlıksız olduğu içindir dendi bu kimyasalınızda değeriniz kaçtı kaça düştüSu an kimyasal gebelik oluyor 2 kere ust uste oldu neden oluyor dr bir şey demiyor dene diyip duruyorlar sulandirici da kullandım yine olmadi
10 dan 5 düştü hamile kaldınız mı sonraBende 3 defa kimyasal geçirdim sebebine sürekli sağlıksız olduğu içindir dendi bu kimyasalınızda değeriniz kaçtı kaça düştü
hayır hala yok 5 düşüpüm oldu 3 ü kimyasal biri boş gebelik diğeri parça şeklinde düştü sebepleri bulunamadı tüm değerlerimiz çok iyi eşiminde benimde bir sene önce T rahim dendi sebep o olabilir dendi histeroskopi oldum rahim düzelti deneyin olur dendi ama hamile dahi kalamadım yazın artık tüp bebek düşünüyoruz10 dan 5 düştü hamile kaldınız mı sonra
1 defa kimyasal gebelik geçirdim diğer ay hamile kaldım ama maalesef düşükle sonuçlandı sağlıklı olmadığı için olabilirSu an kimyasal gebelik oluyor 2 kere ust uste oldu neden oluyor dr bir şey demiyor dene diyip duruyorlar sulandirici da kullandım yine olmadi
Bu kadar düşük olması normal değil kan pıhtılaşma olabilir mi baktirdiniz mi benim ablamda 2 tane düşük 1 tane kalp atışı durmuştu sonra baktırdı kan pıhtılaşması çıktı şimdi çok şükür 3 tane çocuğu varhayır hala yok 5 düşüpüm oldu 3 ü kimyasal biri boş gebelik diğeri parça şeklinde düştü sebepleri bulunamadı tüm değerlerimiz çok iyi eşiminde benimde bir sene önce T rahim dendi sebep o olabilir dendi histeroskopi oldum rahim düzelti deneyin olur dendi ama hamile dahi kalamadım yazın artık tüp bebek düşünüyoruz
Baktırdım sadece iki gende çıktı o da risksiz genler dendiBu kadar düşük olması normal değil kan pıhtılaşma olabilir mi baktirdiniz mi benim ablamda 2 tane düşük 1 tane kalp atışı durmuştu sonra baktırdı kan pıhtılaşması çıktı şimdi çok şükür 3 tane çocuğu var
Vitamin takviyesi alsan belki fayda edebilir inşallah kendiliğinden olur dualarım seninleBaktırdım sadece iki gende çıktı o da risksiz genler dendi
Almazmışım canım kullanamadığım şey yok ama işte nasip demekki inşallah bu ay nasip olurVitamin takviyesi alsan belki fayda edebilir inşallah kendiliğinden olur dualarım seninle
Ayyy inşallah ya inşallahAlmazmışım canım kullanamadığım şey yok ama işte nasip demekki inşallah bu ay nasip olur
Çörek otunu duymuştum burda birinde tüp bebek yaptığı halde tutmamış normal yolla çörek otu macunu gibi bişey yapmış onunla kaldım demiştiAlmazmışım canım kullanamadığım şey yok ama işte nasip demekki inşallah bu ay nasip olur
Kimyasal gebelik beta disinda nasil anlasilir sizde hamilelik belirtisi warmiydi bnmde 8gun gecti adetim klomen+catlatma olmustum. Adet gunumden bir gun snra test yaptim negatifti bugun 3 kaset test bebetime bir erken test prodoctor yaptim hepsi silik cikiyo buda kimyasalmi sayilirAlmazmışım canım kullanamadığım şey yok ama işte nasip demekki inşallah bu ay nasip olur
Yok canım yani kimyasal demek için kan testi yapacaksınız atıyorum değeriniz 30 çıktı iki gün sonra tekrar testi yaptığınızda değer 30 dan 15 yada 20 düştüyse kimyasal deniyorKimyasal gebelik beta disinda nasil anlasilir sizde hamilelik belirtisi warmiydi bnmde 8gun gecti adetim klomen+catlatma olmustum. Adet gunumden bir gun snra test yaptim negatifti bugun 3 kaset test bebetime bir erken test prodoctor yaptim hepsi silik cikiyo buda kimyasalmi sayilir
Anladim tesekurlerYok canım yani kimyasal demek için kan testi yapacaksınız atıyorum değeriniz 30 çıktı iki gün sonra tekrar testi yaptığınızda değer 30 dan 15 yada 20 düştüyse kimyasal deniyor
Merabalr bende 2 defa kimyasal geçirdim de sizce kan pıhtılaşma veya kromozom testi yapmalı mıyım doktorlar bu konu da birşey demiyor da yardımcı olur musunuz banaBu kadar düşük olması normal değil kan pıhtılaşma olabilir mi baktirdiniz mi benim ablamda 2 tane düşük 1 tane kalp atışı durmuştu sonra baktırdı kan pıhtılaşması çıktı şimdi çok şükür 3 tane çocuğu var
Değerlerinize baktırın dusuklerden dolayı kan pıhtılaşmasından dolayı olmuş olabilir dedim ablamda vardı 1 tane düşük 1 tane kalp atışının durmasıyla baktırmıstıMerabalr bende 2 defa kimyasal geçirdim de sizce kan pıhtılaşma veya kromozom testi yapmalı mıyım doktorlar bu konu da birşey demiyor da yardımcı olur musunuz bana
Kimyasal gebelik beta disinda nasil anlasilir sizde hamilelik belirtisi warmiydi bnmde 8gun gecti adetim
Ay ilk defa bebetime ile test yapan görüyorum. Dünya üzerinde tek benim zannediyordum çünkü hiç duymadım. Bana pozitif verdi bebetime. Silik de olsa. Ancak daha reglim yarın akşam filanklomen+catlatma olmustum. Adet gunumden bir gun snra test yaptim negatifti bugun 3 kaset test bebetime bir erken test prodoctor yaptim hepsi silik cikiyo buda kimyasalmi sayilir