2 kere ust uste kimyasal

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
894
853
103
34
Su an kimyasal gebelik oluyor 2 kere ust uste oldu neden oluyor dr bir şey demiyor dene diyip duruyorlar sulandirici da kullandım yine olmadi

Su an kimyasal gebelik oluyor 2 kere ust uste oldu neden oluyor dr bir şey demiyor dene diyip duruyorlar sulandirici da kullandım yine olmadi
Bende 3 defa kimyasal geçirdim sebebine sürekli sağlıksız olduğu içindir dendi bu kimyasalınızda değeriniz kaçtı kaça düştü

kac gun gecikmede kimyasala döndü?
bir uzman videosu izlemistim sey diyordu; zaten kadinlar cogu zaman kimyasal gebelik geciriyorlarmis adetleri biraz gecikince. bu cok dogal bir surecmis cogu zaman kadin farketmezmis bile.
ama gebe kalmak isteyenler erkenden - hatta adet günü gelmeden bile kan verdigi icin bu azicik yukselmelere cok defa denk gelip farkina variyormus. bu yüzden sanki cok kimyasal olmus gibi görünüyormus.

10 dan 5 düştü hamile kaldınız mı sonra
hayır hala yok 5 düşüpüm oldu 3 ü kimyasal biri boş gebelik diğeri parça şeklinde düştü sebepleri bulunamadı tüm değerlerimiz çok iyi eşiminde benimde bir sene önce T rahim dendi sebep o olabilir dendi histeroskopi oldum rahim düzelti deneyin olur dendi ama hamile dahi kalamadım yazın artık tüp bebek düşünüyoruz

1 defa kimyasal gebelik geçirdim diğer ay hamile kaldım ama maalesef düşükle sonuçlandı sağlıklı olmadığı için olabilir

hayır hala yok 5 düşüpüm oldu 3 ü kimyasal biri boş gebelik diğeri parça şeklinde düştü sebepleri bulunamadı tüm değerlerimiz çok iyi eşiminde benimde bir sene önce T rahim dendi sebep o olabilir dendi histeroskopi oldum rahim düzelti deneyin olur dendi ama hamile dahi kalamadım yazın artık tüp bebek düşünüyoruz
Bu kadar düşük olması normal değil kan pıhtılaşma olabilir mi baktirdiniz mi benim ablamda 2 tane düşük 1 tane kalp atışı durmuştu sonra baktırdı kan pıhtılaşması çıktı şimdi çok şükür 3 tane çocuğu var

Bu kadar düşük olması normal değil kan pıhtılaşma olabilir mi baktirdiniz mi benim ablamda 2 tane düşük 1 tane kalp atışı durmuştu sonra baktırdı kan pıhtılaşması çıktı şimdi çok şükür 3 tane çocuğu var
Baktırdım sadece iki gende çıktı o da risksiz genler dendi

Almazmışım canım kullanamadığım şey yok ama işte nasip demekki inşallah bu ay nasip olur
Çörek otunu duymuştum burda birinde tüp bebek yaptığı halde tutmamış normal yolla çörek otu macunu gibi bişey yapmış onunla kaldım demişti

Almazmışım canım kullanamadığım şey yok ama işte nasip demekki inşallah bu ay nasip olur
Kimyasal gebelik beta disinda nasil anlasilir sizde hamilelik belirtisi warmiydi bnmde 8gun gecti adetim klomen+catlatma olmustum. Adet gunumden bir gun snra test yaptim negatifti bugun 3 kaset test bebetime bir erken test prodoctor yaptim hepsi silik cikiyo buda kimyasalmi sayilir

Eklentiler

• 1000019014.webp
    1000019014.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000019061.webp
    1000019061.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 12
Kimyasal gebelik beta disinda nasil anlasilir sizde hamilelik belirtisi warmiydi bnmde 8gun gecti adetim klomen+catlatma olmustum. Adet gunumden bir gun snra test yaptim negatifti bugun 3 kaset test bebetime bir erken test prodoctor yaptim hepsi silik cikiyo buda kimyasalmi sayilir
Yok canım yani kimyasal demek için kan testi yapacaksınız atıyorum değeriniz 30 çıktı iki gün sonra tekrar testi yaptığınızda değer 30 dan 15 yada 20 düştüyse kimyasal deniyor

Merabalr bende 2 defa kimyasal geçirdim de sizce kan pıhtılaşma veya kromozom testi yapmalı mıyım doktorlar bu konu da birşey demiyor da yardımcı olur musunuz bana

Merabalr bende 2 defa kimyasal geçirdim de sizce kan pıhtılaşma veya kromozom testi yapmalı mıyım doktorlar bu konu da birşey demiyor da yardımcı olur musunuz bana
Değerlerinize baktırın dusuklerden dolayı kan pıhtılaşmasından dolayı olmuş olabilir dedim ablamda vardı 1 tane düşük 1 tane kalp atışının durmasıyla baktırmıstı

Kimyasal gebelik beta disinda nasil anlasilir sizde hamilelik belirtisi warmiydi bnmde 8gun gecti adetim
klomen+catlatma olmustum. Adet gunumden bir gun snra test yaptim negatifti bugun 3 kaset test bebetime bir erken test prodoctor yaptim hepsi silik cikiyo buda kimyasalmi sayilir
Ay ilk defa bebetime ile test yapan görüyorum. Dünya üzerinde tek benim zannediyordum çünkü hiç duymadım. Bana pozitif verdi bebetime. Silik de olsa. Ancak daha reglim yarın akşam filan

Back
X