2 kese tek kalp atımı????

turkuazturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
181
0
46
Hatay
arkadaşlar tedaviyle 2. gebeliğime hamile kaldım 6+6 da dra gittiğimde 2 aynı boy ve şekilde kese vardı fakat tek kalp atımı gördük dr um geriden gelebilir ededi boşda olabilirmiş..bu durumu yaşayan varmı

Selam canim bende de ayni durum var, digerinin icinde de yolk kesesi olusmus bu kese de bos degil dedi doktor ama henuz onda kalp atisini duymadik ben de acikcasi cok tedirginim. Umarim o da saglikla gelisir, 2 hafta sonra gidicez tekrar

ayy hemde aynı dönemdeyiz :) aynı durumda olan birilerinin olması çok güzell bizede 2 hafta sonra dediama dr u degiştirme kararı aldım bu c.tesi eski dr uma gidecem bende çok tedirginim.bu 2. hamileliğim ve çok yoğun çalışıyorum 3 çocuga nasıl bakarım die korku saldı valla seninki normal yollamı olducanım

Benim tup bebekle oldu canim ve ilk gebeligim o yuzden cok heyecanliyim. Evet ayni donem olmasi iyi oldu en azindan takip ederiz:) Benim keselerden biri daha buyuk zaten onun kalp atimini duyduk, digeri gorece daha ufak.. Yakin zamanda belli olur artik ne diyelim, saglikli sihhatli olsunlar tek dilegim duam bu.

arkadaşlar tedaviyle 2. gebeliğime hamile kaldım 6+6 da dra gittiğimde 2 aynı boy ve şekilde kese vardı fakat tek kalp atımı gördük dr um geriden gelebilir ededi boşda olabilirmiş..bu durumu yaşayan varmı

Selam canim bende de ayni durum var, digerinin icinde de yolk kesesi olusmus bu kese de bos degil dedi doktor ama henuz onda kalp atisini duymadik ben de acikcasi cok tedirginim. Umarim o da saglikla gelisir, 2 hafta sonra gidicez tekrar

Işte benim kafamıda u karıştırıyo benimkinin ikside aynı boyda ve şekilleride çok benziyor :18: Beklemek okadar zorkiiii

kızlar sonuç ne oldu haber verseniz yaa benimde başıma geldi bu gün aynı şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…