- 22 Temmuz 2020
- 137
- 41
- 18
- 29
- Konu Sahibi Azragulcan
Kızlar 2 kese görüldü bugün ikiz gebelik mi bu konuyu biraz konuşalım ilk defa böyle bir şey duydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki kese varsa ikizdirKızlar 2 kese görüldü bugün ikiz gebelik mi bu konuyu biraz konuşalım ilk defa böyle bir şey duydum
Seninle hep karşılaşıyoruzIki kese varsa ikizdirdoktorunuz ne dedi
Ikizdir kaç yaşındasınızKızlar 2 kese görüldü bugün ikiz gebelik mi bu konuyu biraz konuşalım ilk defa böyle bir şey duydum
Ultrasyon fotoğrafınıda verdi haftaya tekrar gel dedi gelişime bağlı dedi pek bişey anlatmadı yaIki kese varsa ikizdirdoktorunuz ne dedi
Evet öyle oluyor biraz ama merak etme yanlız değilizSeninle hep karşılaşıyoruz![]()
7 haftalığa girdim bilmiyorum ne kadar sağlıklı olduğunuayrı yumurta ikizi olabilirrr
Sanki tek yumurta ikizi gibi yanlışım olmasın inşallah ikiside nasip olur çok güzel maşallah hep ikizlerim olsun isterimUltrasyon fotoğrafınıda verdi haftaya tekrar gel dedi gelişime bağlı dedi pek bişey anlatmadı ya ☹
TEŞEKKÜRLER haftaya gel dedi bebek görülmüyor daha dediDr bilgi vermedi mi?Hayırlı olsun ☺
İnşallah ya hayırlısı olsunSanki tek yumurta ikizi gibi yanlışım olmasın inşallah ikiside nasip olur çok güzel maşallah hep ikizlerim olsun isterim![]()
Henüz küçükler zaten annesi sağlıkla gelsinlerİnşallah ya hayırlısı olsun![]()
24 yaşındayım ikiz mi diyosunuzIkizdir kaç yaşındasınız
Bebek Oluşur daha değilmiHenüz küçükler zaten annesi sağlıkla gelsinler![]()
Tabi iki kese varsa ıkizdir tabi. Siz mutlu olmadınız sanırım24 yaşındayım ikiz mi diyosunuz![]()
Benim korkum ikiz değil boş gebelik olmasıTabi iki kese varsa ıkizdir tabi. Siz mutlu olmadınız sanırım![]()
İnşallah haftaya belli olurBebek Oluşur daha değilmi
İnşallahİnşallah haftaya belli olur
6-7 haftaliktan sonra bebek gözükür canım sen kaç haftaliksinTabi iki kese varsa ıkizdir tabi. Siz mutlu olmadınız sanırım![]()