- 22 Temmuz 2020
- 137
- 41
- 18
- 29
- Konu Sahibi Azragulcan
Şuan 7 haftalığa girdim ama döllenme geç olmuş o yüzden küçük ddi dr6-7 haftaliktan sonra bebek gözükür canım sen kaç haftaliksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan 7 haftalığa girdim ama döllenme geç olmuş o yüzden küçük ddi dr6-7 haftaliktan sonra bebek gözükür canım sen kaç haftaliksin
Doktorun öyle dediyse öyledir canım bos kese olsaydı başta soylerdi.Benim doktor daha 6 haftalıkken boş kese dedi.Şuan 7 haftalığa girdim ama döllenme geç olmuş o yüzden küçük ddi dr
Amin inşallahAllah herkese bu mutluluğu yaşatsınmaşallah
korkma Allah ın izniyle birşey olmaz ilerleyen zamanlarda bebeğide görürsün
![]()
Boş kese olsa şimdi belli olurdu değil mi bilmiyorum yaD
Doktorun öyle dediyse öyledir canım bos kese olsaydı başta soylerdi.Benim doktor daha 6 haftalıkken boş kese dedi.
7 haftalık ama döllenme geç olduğu için küçük ultrasyonda6-7 haftaliktan sonra bebek gözükür canım sen kaç haftaliksin
Tabiki belli olurdu yolk kesesi varsa boş gebelik değildir.Doktorun onu görmüştür oyuzden demiştir tekrar gelBoş kese olsa şimdi belli olurdu değil mi bilmiyorum ya![]()
Olabilir canım hayırlısı bakalim7 haftalık ama döllenme geç olduğu için küçük ultrasyonda
Güzel haberlerini bekliyorum canım ikiz büyük ihtimalle7 haftalık ama döllenme geç olduğu için küçük ultrasyonda
Hadi inşallahGüzel haberlerini bekliyorum canım ikiz büyük ihtimalle![]()
Evet takip için gel dediTabiki belli olurdu yolk kesesi varsa boş gebelik değildir.Doktorun onu görmüştür oyuzden demiştir tekrar gel![]()
Ozaman hayirlisi
Evet takip için gel dedi
2 kese var. Çift yumurta ikizi olur o yüzdenSanki tek yumurta ikizi gibi yanlışım olmasın inşallah ikiside nasip olur çok güzel maşallah hep ikizlerim olsun isterim![]()