2. Kez Anne 0lmak !steyen Hanımlar buraya plz:)

Mrb canim. Cok tesekkur ederim.senin ksc ysdin

Mrb canim. Cok tesekkur ederim. Senin kac yasinda kuzun?

Masllh canim. Bende 28 yasindayim 6 yasinda oglum.eylulden beri korunmuyorum.
mAAŞALLAH TATlım ...Allah bağışlasın cümlemizin evladını ...Şuana kadar bi girşimimiz olmadı ancak suan özel günümümn 3. günü ...Ocak ortaları uygun galiba ..Bakalım hayırlısı:))Senin de gönlünce olsun inş canm....

mAAŞALLAH TATlım ...Allah bağışlasın cümlemizin evladını ...Şuana kadar bi girşimimiz olmadı ancak suan özel günümümn 3. günü ...Ocak ortaları uygun galiba ..Bakalım hayırlısı:))Senin de gönlünce olsun inş canm....

Amin canim.benimde reglimin 3. Gunu bugun. Ne tesaduf.hadi bakalim insallah ilk denemede basarili olursun canim.sansin bol olsun.

Hepiimiz için de tatlım ..iş yerindeim ve rahat takılamıyorum buraya:(

ben de çooook istiyorum. Allah olmayan herkese nasip etsin, ama ben de yeniden hamile kalmak, emzirmek, bebek kokusu istiyorum. Sağlık ve maddi olarak sıkıntı yok fakat eşim hiç istemiyor. yaşım 35. kızım 3.5 yaşında. ben ne kadar istiyorsam, eşim de o kadar istemiyor. çaresizim. ne yapacağımı da bilmyirum. ikna edemiyorum bir türlü. bu yüzden çok mutsuzum. yaşım geçmek üzere. geç kalmaktan da korkuyorum. kızımı bu dünyada yanlız bırakmak istemiyorum. 2.kez anne olmak hakkım değil mi acaba?

ben de çooook istiyorum. Allah olmayan herkese nasip etsin, ama ben de yeniden hamile kalmak, emzirmek, bebek kokusu istiyorum. Sağlık ve maddi olarak sıkıntı yok fakat eşim hiç istemiyor. yaşım 35. kızım 3.5 yaşında. ben ne kadar istiyorsam, eşim de o kadar istemiyor. çaresizim. ne yapacağımı da bilmyirum. ikna edemiyorum bir türlü. bu yüzden çok mutsuzum. yaşım geçmek üzere. geç kalmaktan da korkuyorum. kızımı bu dünyada yanlız bırakmak istemiyorum. 2.kez anne olmak hakkım değil mi acaba?
Merhaba tatlım ...Bir bayan hem de bi kez annelik lezzetini tatmış , türlü türlü meşakkatlere katlanmış ,hep kendinden vermiş olan birisi için tabii ki de mutlak , vazgeçilemez , tabi , doğal bi haktır ...Aslında şuan çok güzel bi zaman gebe kalabilmek için ...Kızın da maaşallah büyümüş ...Dua edicem ,babanızın ikna olması için için ...Çünkü başka elimden birşey gelmez ... Çok saol bu topiğe katkın için ..Ben buralarda olurum çok sık olmasa da ... Dert ortağın olurum ... KENDİne iyi bak ...Minik prensesi öp ...:)

Tesekkur ederim canim idare ediyorum iste.antalyadan ben. Sen?[/QU
Tşk ederim tatlım bn de iyiyim ... HAafta sonu iş güç yok .. Yani ev işi hariç ...:)Ahmet Berkay la tam gaz devam :)))))Ha ben görev gereği Erzurumdan ...Bu yaz dönücez batıya inş ...İzmir büyük olasılıkla ..Eşim orala, bnse Kastamonuluyum ...Bu yaz umarm Antalya ya geliriz :))

Merhaba canim.seni cok iyi anliyorum.benimde esim oglum 3-4 yaslarindayken. Senin esin gibi asla istemiyordu 2. Cocugu.sonra ne oldu bilmiyorum bu yaz actim bu konuyu. Ve istedigini soyledi oda.eylulde biraktim korunmayi. Simdilik hamile kalamadim. Gecen ay gittim doktora tahlillerim cok iyi cikti.zamani vardir diyorum. Rabbim bu ay nasip eder insallah.benim oglumun katkisi oldu agliyordu kardes diye. Esinle konus kiziniza haksizlik yaptiginizi soyle. İnsallah ikna edersin canim. Ben cok ara verdim oglum 6 yasinda.

Tesekkur ederim canim idare ediyorum iste.antalyadan ben. Sen?[/QU
Tşk ederim tatlım bn de iyiyim ... HAafta sonu iş güç yok .. Yani ev işi hariç ...:)Ahmet Berkay la tam gaz devam :)))))Ha ben görev gereği Erzurumdan ...Bu yaz dönücez batıya inş ...İzmir büyük olasılıkla ..Eşim orala, bnse Kastamonuluyum ...Bu yaz umarm Antalya ya geliriz :))

Ooo erzurumm. Cok soguktur orasi simdi.gorevin ne canim?antalya yazin cok guzel ama cok sicak. İnsallh gelirsiniz canim.

Ooo erzurumm. Cok soguktur orasi simdi.gorevin ne canim?antalya yazin cok guzel ama cok sicak. İnsallh gelirsiniz canim.

GNYDN TATLIM ..HEM DE NE SOĞUK ..AHMETTE GECE 2 DEN BERİ KUSUP DURDU SU İÇSİ ONU CIKARDI , UMARIM VİRÜS FALAN DİŞŞLDŞR ..Bİ DE BİZ KARS TARAFINDA İLÇEDEYİZ VE ÇOCUUK DR YOKMUŞ İLİŞİK KESMŞ , NE KAD, DĞMCU NE DE COCUKÇU DAYANABİLİYOR ...KREŞE BIRAKTIM , ÖĞRETMENİNE TEMBİHLEDİM ... VELHASIL KELAM SOĞOUN DİBİNDEYİZ ...POLİS MEMURUYUM TUTLIM ...İNŞ GELİRİZ..

GNYDN TATLIM ..HEM DE NE SOĞUK ..AHMETTE GECE 2 DEN BERİ KUSUP DURDU SU İÇSİ ONU CIKARDI , UMARIM VİRÜS FALAN DİŞŞLDŞR ..Bİ DE BİZ KARS TARAFINDA İLÇEDEYİZ VE ÇOCUUK DR YOKMUŞ İLİŞİK KESMŞ , NE KAD, DĞMCU NE DE COCUKÇU DAYANABİLİYOR ...KREŞE BIRAKTIM , ÖĞRETMENİNE TEMBİHLEDİM ... VELHASIL KELAM SOĞOUN DİBİNDEYİZ ...POLİS MEMURUYUM TUTLIM ...İNŞ GELİRİZ..

Oyy gecmis olsun pasaya. Usutmustur canim. Kussada su ver canim. Susuz kalmasin.basladinmi calismalara?

Back
X