- Konu Sahibi Aysemaysem2020
-
Özelde sezeryan yapamaz bi sıkıntı olmadığı sürece sen 8 saat çekmişsin 23 saat çektim ben çift suni sancı yedim normal doğum en iyisi Allah sabrını verir kendini korkutmaMerhaba, ilk doğumu normal oldu ve çok zordu yaklaşık olarak 8 saat sancı çektim halen daha ikinci doğumdan korkuyorum, ikinci doğum daha kolay oluyor diyorlar tecrübeli anneler bilgi verebilir mi
2.sezeryan olmak istiyorum ama sezeryan dada bir tık korkuyorum sizce ikinci doğumu normal yapınca ilkinndeki gibi ağrılı ve uzun sürer mi
Sezeryan devlet yapmıyormuş özelde yaptırmak gerekiyormuş istiyorsam
2. Yapmadım kendı tecrübem değil özelde isteğe bağlı sezeryan oluyor ama o sezeryan sonrası kesık agrısı sancısı vs de var oda kolay değil benımde çevremde duyumlarıma göre ılk doğum zor ama ıkıncısı daha kolay oluyormusMerhaba, ilk doğumu normal oldu ve çok zordu yaklaşık olarak 8 saat sancı çektim halen daha ikinci doğumdan korkuyorum, ikinci doğum daha kolay oluyor diyorlar tecrübeli anneler bilgi verebilir mi
2.sezeryan olmak istiyorum ama sezeryan dada bir tık korkuyorum sizce ikinci doğumu normal yapınca ilkinndeki gibi ağrılı ve uzun sürer mi
Normal ol sancıyı sadece o an çekersin sonra ranatlarsın bebeğinle de güzel ilgilanirsin. Sezeryanda ilk 10 gün yatarken kalkarken bile ağrın oluyor.. epidural normal doğum var..sadece kaslmaları hissedilyorsun mesela sancıyı değil.. bu da bir seçenek olabilirYani işte benimde korkutan sizlerin yazdığı sezeryan sonrası ağrılardan korkuyorum ikinci çoçuk için hazır değildim doğuma yani sezeryan sancı dan kurtuluş gibi geliyor akla ama sonrasındaki ağrılarıda yaşayanlar anlatıyor bilemiyorum ne yapsam çok kararsızım
Dikiş acıları neden hep seninle olsun kiDevlette zaruri olmadığı müddetze sezeryan olmuyor genelde evet canım. Sezeryen olma derim ben sezeryan oldum 3 günde ancak toparlıyorsun ki o bile genel olarak 1 haftayı buluyor. Normal doğumda o sancıyı bebek doğana kadar çekyorsun ama sezeryanda dikiş acıları hep seninle olacak.. 8 aylık olduk mesela sezeryan yerim hala uyuşuktur. Üşütünce ağırır.. ters bir harekette ağırır oğlum vurduğu zaman ağırır.
Valla bilmiyorum ama 12 yıl önce sezeryan doğum yapmış tanıdığım var hala uyuşuk ve üşütünce ağrısı olur.. hastanedeyken de 10 yıl önce sezeryan oldum sakın kendini üşütme üşütünce o kesi yerinde sancı olur demişti bir abla.. Arkadaşm var 2 yl önce sezeryan oldu onda da aynı şekilde.. 3. Gün bende ayağa kalktım ondan yana sorun yok. 10 gün sonra cam da sildim.. ama 1 hafta yatıp kalkarken çok zorlandım mesela.. ve 8. Aydayız dediğil gibi oğlum oynarken ayağıyla vursa acır, uyuşukluk hala var. Ve üşütünce de sızlıyor.. Konu sahibi sezeryan kolay diye de çok düşünmesin ikisinin de olumsuzluklarnı bilsin öyle karar versin. Ona bakarsanız çok rahat normal doğum geçirenlerde var etrafımda.. iki durum da kişiden kişiye değişir.. Ama olabiliteleri de bilsinlerDikiş acıları neden hep seninle olsun ki3 günde iyileştim ben mesela uyuşukluk sırf sezeryan kesisi icin uyustrldgu icin ameliyt sonuçta 1 aya o da geçti. Izi bile yok gibi herkesin aynı değil o yüzden yazmak istedim. Hamile insan her şeyi gözünde büyütür ya mutlaka normal doğumunda sezsrynn da artıları eksileri vardır. Sağlıcakla
10 gün sonra cam sildgnz icin olabilir belki de geçmiş olsun.Valla bilmiyorum ama 12 yıl önce sezeryan doğum yapmış tanıdığım var hala uyuşuk ve üşütünce ağrısı olur.. hastanedeyken de 10 yıl önce sezeryan oldum sakın kendini üşütme üşütünce o kesi yerinde sancı olur demişti bir abla.. Arkadaşm var 2 yl önce sezeryan oldu onda da aynı şekilde.. 3. Gün bende ayağa kalktım ondan yana sorun yok. 10 gün sonra cam da sildim.. ama 1 hafta yatıp kalkarken çok zorlandım mesela.. ve 8. Aydayız dediğil gibi oğlum oynarken ayağıyla vursa acır, uyuşukluk hala var. Ve üşütünce de sızlıyor.. Konu sahibi sezeryan kolay diye de çok düşünmesin ikisinin de olumsuzluklarnı bilsin öyle karar versin. Ona bakarsanız çok rahat normal doğum geçirenlerde var etrafımda.. iki durum da kişiden kişiye değişir.. Ama olabiliteleri de bilsinler
Bebeğim küvezdeydi aklımı dağıtacak şeyler.bulmam gerekiyordu10 gün sonra cam sildgnz icin olabilir belki de geçmiş olsun.
2 normal doğum yaptım ve ikisinin arasındaki fark sadece sancı süresiydi.. İlk doğumda 10 saat sancı çektim ikincisinde sancının gelmesiyle bebeğin kucağıma verilmesi arasında sadece 2 saat vardı. Ama doğum esnasında ki ağrı aynıydıMerhaba, ilk doğumu normal oldu ve çok zordu yaklaşık olarak 8 saat sancı çektim halen daha ikinci doğumdan korkuyorum, ikinci doğum daha kolay oluyor diyorlar tecrübeli anneler bilgi verebilir mi
Benimde ilk dogumum normal oldu. Ama normal dogum hicte normal degilmis onu anladimYani işte benimde korkutan sizlerin yazdığı sezeryan sonrası ağrılardan korkuyorum ikinci çoçuk için hazır değildim doğuma yani sezeryan sancı dan kurtuluş gibi geliyor akla ama sonrasındaki ağrılarıda yaşayanlar anlatıyor bilemiyorum ne yapsam çok kararsızım
Cnim benim hayirli uğurlu olsun bebisin gule gule saglikla büyüt ❤❤nickini degistirmissin en son 2019 ocak annesiydin acını yuregimde hissetmistim cok sukur mucizene kavusmmussun.nickimi degistirdigim icin tanimazsin cnim.İlk doğum 36 saat suni sancılı oldu o kdr zordu ki anlatamam dün sabah ta kızımı kucağıma aldım kendi sancımla 2 saatte doğumum oldu çok rht oldu sezeryan hiç düşünmedin kötü düşünme inşallah sende bir avazda doğurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?