slm arkadaslar araniza yeni katildim kendimde kisaca bahsedeyim adim Gül
23yasindayim 3senedir evliyim Almanyada yasiyorum.3sene boyunca bebek istemedik haplan korundum.sonra korunmayi biraktim.
gecen sene agustos ayinda hemen hamile kaldim ama bebegim gelismedi büyümedi kalbide atmadi sadece kese büyüyodu bebek kücüktü bekledik 10. haftaya kadar sonra kanamam oldu kürtaj oldum
sonrasinda bi kac ay korundum gene calismalara basladik iki ay denedik olmayinca ben panik yaptim ilkinde hemen kaldim simdi niye olmadim diye derken siteleri dolasirken pre-seed diye bi jeli duydum bi deneyim dedim ne kaybetcem zaten Almanyada hemen siparis ederim dedim aldim yumurtlama döneminde kullandim sonra hamile oldum bu hamileligim hersey yolunda gidiyodu bi sorun yoktu her gittigimde bebegim büyüyodu 6haftada keseyi 8. haftada kalbi atiyodu en son gittigimde 2cm olmustu bile cok seviniyoduk bu sefer bisi olmucak diyodum ama bi yandanda icimde bi korku vardi wc her gittigimde bakiyodum bi kanamam varmi diye bu gectigimiz h.sonu cumartesi sabahsi kalktim hergün wc cikmaya zorlanan ben ishal olmustum midemde bulanmiyodu aksamsi baktim k.rengi leke gelmis korktum hastaneye gittik bebek 3cm kadar büyümüs ama kalbi durmustu 

ozaman anladim buda gitcek benden gene kürtaj oldum pazar günü aldilar bebegimi benden yikildim halada kötüyüm evden disari cikmiyom simdi arasitma yapilcak kan testleri yapilcak bide kücük bi lokoskopie diye ameliyat olcam ins bu son acimiz olur...
benim gibi bu durumu yasayan arkadaslarlan dertlesmek fikir alisverisi yapmak isterim ins bu sefer meleklerimiz bizi birakmicak
23yasindayim 3senedir evliyim Almanyada yasiyorum.3sene boyunca bebek istemedik haplan korundum.sonra korunmayi biraktim.
gecen sene agustos ayinda hemen hamile kaldim ama bebegim gelismedi büyümedi kalbide atmadi sadece kese büyüyodu bebek kücüktü bekledik 10. haftaya kadar sonra kanamam oldu kürtaj oldum

benim gibi bu durumu yasayan arkadaslarlan dertlesmek fikir alisverisi yapmak isterim ins bu sefer meleklerimiz bizi birakmicak