slm arkadaslar araniza yeni katildim kendimde kisaca bahsedeyim adim Gül
23yasindayim 3senedir evliyim Almanyada yasiyorum.3sene boyunca bebek istemedik haplan korundum.sonra korunmayi biraktim.
gecen sene agustos ayinda hemen hamile kaldim ama bebegim gelismedi büyümedi kalbide atmadi sadece kese büyüyodu bebek kücüktü bekledik 10. haftaya kadar sonra kanamam oldu kürtaj oldum sonrasinda bi kac ay korundum gene calismalara basladik iki ay denedik olmayinca ben panik yaptim ilkinde hemen kaldim simdi niye olmadim diye derken siteleri dolasirken pre-seed diye bi jeli duydum bi deneyim dedim ne kaybetcem zaten Almanyada hemen siparis ederim dedim aldim yumurtlama döneminde kullandim sonra hamile oldum bu hamileligim hersey yolunda gidiyodu bi sorun yoktu her gittigimde bebegim büyüyodu 6haftada keseyi 8. haftada kalbi atiyodu en son gittigimde 2cm olmustu bile cok seviniyoduk bu sefer bisi olmucak diyodum ama bi yandanda icimde bi korku vardi wc her gittigimde bakiyodum bi kanamam varmi diye bu gectigimiz h.sonu cumartesi sabahsi kalktim hergün wc cikmaya zorlanan ben ishal olmustum midemde bulanmiyodu aksamsi baktim k.rengi leke gelmis korktum hastaneye gittik bebek 3cm kadar büyümüs ama kalbi durmustu ozaman anladim buda gitcek benden gene kürtaj oldum pazar günü aldilar bebegimi benden yikildim halada kötüyüm evden disari cikmiyom simdi arasitma yapilcak kan testleri yapilcak bide kücük bi lokoskopie diye ameliyat olcam ins bu son acimiz olur...
benim gibi bu durumu yasayan arkadaslarlan dertlesmek fikir alisverisi yapmak isterim ins bu sefer meleklerimiz bizi birakmicak
canım çok geçmiş olsun... allah bir daha hiçbirimize böyle acılar yaşatmasın.. sen şimdi yapılabilecek bütün testleri yaptır. inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini...allah sabır versin tekrar geçmiş olsunn..
canım çok geçmiş olsun... allah bir daha hiçbirimize böyle acılar yaşatmasın.. sen şimdi yapılabilecek bütün testleri yaptır. inşallah en kısa sürede sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini...allah sabır versin tekrar geçmiş olsunn..
tsk ederim arkadasim gercekten yasayan iyi bilir zor durum ilk önce yaptircam testleri bide kücük bi ameliyat olcam rahmime ve karnima kameraylan bakcaklar bebek neden tutunmuyo diye ins bi sorun yasamam hem sagligim hemde pskilojim düzelir
hayırlı cumalar arkadas seni benden iyi kimse anlayamaz bende 5 düşük yaptım en son düşügüm 15 gün oldu yasayanım yok allahım inş bizlere ve tüm bebiş isteyen herkese nasip eder ve kucaklarımızı boş bırakmaz bu mübarek gecede kimseye evlat acısı yasatmaz inş allah a emanet ol arkadas:
Allah sabır versin canım.
ben de benzer bir durum yaşadım. benim de bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu. kendisi düşmedi, kürtaj oldum, bir hafta oluyor bugün. benim ilk gebeliğimdi canım. ama insan çok üzülüyor. seni çok iyi anlıyorum. ben de senin gibi testlerimi yaptırdım hemen. 1 ay içinde çıkacak.
sabırlı ol canım. bol bol dua et. Allah yine verecektir. ben öyle düşünüyorum.
ben de preseed kullanmıştım.
ben de benzer bir durum yaşadım. benim de bebeğim 8 haftalıkken kalbi durdu. kendisi düşmedi, kürtaj oldum, bir hafta oluyor bugün. benim ilk gebeliğimdi canım. ama insan çok üzülüyor. seni çok iyi anlıyorum. ben de senin gibi testlerimi yaptırdım hemen. 1 ay içinde çıkacak.
amin Allahım inş bir daha bizlere evlat acısı yasatmaz herkese evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasif eder allah a emanet ol arkadas:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
hayırlı cumalar arkadas seni benden iyi kimse anlayamaz bende 5 düşük yaptım en son düşügüm 15 gün oldu yasayanım yok allahım inş bizlere ve tüm bebiş isteyen herkese nasip eder ve kucaklarımızı boş bırakmaz bu mübarek gecede kimseye evlat acısı yasatmaz inş allah a emanet ol arkadas:
benimde yarin bi hafta olcak ins bidaha yasamayiz cnm cok cocugum olsun istiyom eger ilki düsmeseydi bu ay dogmustu ikinciside aralik ortasinda dogcakti kader iste hersey Allahtan simdi testlerimi yapayim gene baslicam calismalara ins bu sefer benimle kalcak
sende demek su pre-seeden kullandin benim gibi bende bi ihtimal ona bagliyom cünkü kullanip cok düsüren oldu dahada kullanmam töbe normal yoldan kalirim ins hemen sagliklan tabiki sende ins cnm ins beraber hamis oluruz