• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 kez kullanılmış çıtçıtlarımı satıyorum

elifemiral

elffff
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
9
0
86
39
İstanbul
selam arkadaşlar.geçen cuma günü saçlarım kuaför terörüne ugradigi için düşünmeden gidip çıt çıt aldım.şimdiyse kendi saçım çok hoşuma gitmeye başladı.o yüzden çıtçıtlarımı satıyorum.4 parça 2'şerli.yani 8 parça yapıyo.120 ytl'ye satıyorum.almak isterseniz fiyat konusunda anlaşabiliriz.%100 insan saçı,kahverengi.hiç bi işlem görmemiş ve garantili.boya tutmazsa,şekillenmezse falan istediğiniz zaman gidip deiştirebiliosunuz.haydar&onur(platin peruk)tan aldım.almak isteyen olursa yazabilir:)))kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

canım ben ilgileniorum ama fotoğrafını ekleyebilirsen ii olur çünkü tonunu merak ettim kahverengi demişsin ama uymayablir yada nerde oturuyorsun ben istanbul/ümraniyedeyim. görüşebilirizde istersen...

aaa şaka gibi ben de çekmeköyde oturuyorum:)))şu anda fotograf makinem kardeşimde saat 9 gibi gelcek,hemen çeker yüklerim fotoyu:)))tabi istersen malum yakınız biyerde buluşabiliriz de:)))kaydirigubbakcemile2

ayrıca hiç bi işlem görmediği için kendi saç tonuna da boyatabilirsin,ya da kendi saçını o tona boyatabilirsin:))istersen de gidip renk olarak deiştirebilme yapabildiğimiz için tam senin tonuna göre deiştirebiliriz aldıgım yerden.garantiye dahil bunlar:)

süpermiş yaa yakınız...:)buluşabiliriz...ama sen yinede resmi eklersen ii olur yoksa uyuyamam gece meraktan...:)) kendi saçlarımı boyatmam da değiştirme yapılıosa deiştirebilirz renk uymazsa ...ayy çok heycanlandım...bende saçlarımı kestirmiştim bi türlü uzamıolar hoş eskisi kadar kısa değiller ama yine de ii olur ... hihoyyyt

tamam arkadaşım kızkardeşim gelir gelmez foto çekip yükliycem:)))eğer renk uymazsa da senin de dediğin gibi gidip renk değişimi yapabiliyoruz:)))zaten aldıgım yer kadıköyde haydar and onur(platin peruk).orası piyasaya dağıtan yermiş zaten yer acayip büyük.eger bendeki renk uymazsa,tam saçının tonunda bulacağımızdan eminim:))ben de kırıklar için gitmiştim kuaföre ama maalesef sonumuz aynı oldu sanırım:DDD

Merhaba bende 6 ay önce Bakırköy Elit kuaföre 550 TL ye yaptırdığım kaynaklarımı çıkarttım ve tamamını 60 TL ye çıt haline getirttim.Bakır açık kahve tonlarında 6 parça %100 gerçek saç,kullandığım süre boyunca hiç boya işlemi görmedi,son derece bakımlı ve çok iyi durumda.ılgilenen arkadaşlar olursa satmak istiyorum.Tamamı için 120 TL istiyorum inanın daha dün bir kuaförde 6 parça gerçek saç çıtın 300 tl olduğunu öğrendim.ılgilenen arkadaşlar olursa lütfen özelden yazsın

Back
X