2 Kg Verip Kilo Koruma Diyeti

WaMpiRceSs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
196
0
116
Merhaba.
Kaldı son 2 kilo.Son birkaç aydır o kadar az yiyorum ki normal birinin diyet diye yaptığını yesem muhakkak günde 1-2 kilo alırım.O yüzden yavaş yavaş düzene sokmaya karar verdim.Öncelikle şu 2 kilodan hızla kurtulup sonra kilo koruma adına yavaş yavaş öğün artırıp-çoğaltacağım.

Öncelikle ramazan nedeniyle şöyle başlarım diyorum (sahur yapmıyorum normalde de)

ilk gün : bol marul + domates ile salata (nar ekşisi soslu) yanında bir bardak ayran ve büyük bir kase yağsız-tuzsuz patlamış mısır ile toplam 10 kadar şekerli çay.
ikinci gün: bol marul + domates ile salata (nar ekşisi soslu) yanında bir bardak ayran ve büyük bir kase yağsız-tuzsuz patlamış mısır ile toplam 10 kadar şekerli çay.
üçüncü gün:bol marul + domates ile salata (nar ekşisi soslu) yanında bir bardak ayran ve büyük bir kase yağsız-tutsuz patlamış mısır ile toplam 10 kadar şekerli çay. + 1 yumurta
dördüncü gün : bol marul + domates ile salata (nar ekşisi soslu) yanında bir bardak ayran ve büyük bir kase yağsız-tutsuz patlamış mısır ile toplam 10 kadar şekerli çay. + 1 yumurta ve 1 adet elma

sanırım bu 4 günde şu 2 kiloyu verip kurtulurum.Çok yavaş kilo veriyorum.Kiloyu verince de yavaş yavaş eklemeler yapıp normal insanlar kadar yiyebilirim sanırım.

Bu akşam başlamış oluyorum.Yarın akşam kilodaki oynamaları haber veririm.

Son düzenleme:

ben de deniycem çok sıkı diyetmiş ama

Şekerli çay mı içeceksiniz ben mi anlamadım? :26:

evet.Şekerli çay içmezsem sürekli bi arayış oluyor.Tatlı mı yesem,tatlı ne yesem,canım tatlı istiyor diye gidiyor.Çok mu abartmışım şekeri ? Tabi bir bardakta 10 şeker değil.Her bardakta 1-2 şekerden birkaç bardak sahura kadar idare eder.

@PYNSTSLA dene bakalım canım.Normal diyetlere göre birazcık ağır olabilir dikkat et.Hatta normal bir diyetten çıktıysan bunu önermem sonra azıcık yesen kilo alırsın bak :)

bugün marul kalmamış maalesef.Manava çıkmaya çok üşendim.Onun yerine 2-3 domates kesilmişti pul biber-tuz-nane döküp onu yedim.Yanına da bir kase çorba içtim doydum gayet.Günün güzel saatinde de mısırımı patlatıp oturucam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…