2.kimyasal gebelik

Dodika

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2021
17
4
1
25
Merhaba sizlere bir sorum olucakti dhaa once basina gelen oldu mu acaba yarin doktora gidicem ama meraktan zaman gecmiyor simdiden teşekkür ederim soruma gecmek istiyorum ben aralik ayinda gebe kalmistim fakat ay sonu sonlandi kimyasal gebelik denildi suan adetim 8 gun gecikti ve tekrargebe oldugumu ogrendim fakat bugun tekrar agri sonucu kanamam geldi yuksek ihtimalle bu d aayni sekilde kimyasla gebelikti ve suan piskolojik olarak cokmus durumdayim cocuk bile istemiyorum artik bu konu hakinda bilgisi olan var mi acaba herhangi bir hastalik durumu olabilir mi ?

Hicbir hastalik belirtisi degil
Cogu kadin hayatinda bir cok kez kimyasal gebelik gecirir fakat haberi bile olmaz adet gecikmesi sanar adet olunca dongu yeniden baslar..

Benm doktorum bu sekilde izah etmisti
Sessiz dusuk diyorlar iste bu yuzden.. siz bu sefer tahlil verdinizmi ? Belki yerlesme kanamasi filandir ? Kotu dusnmeyin bence

Ben iki hamileliğimde de kanama sorunu yaşadım. Her kanama düşük oluyor demek degildir. Hatta son hamileliğimde kanama ile beraber büyük bir parça geldi. Düşük yaptığımı düşünerek hastaneye gittim. Doktor yatış yaptı ve düşük önleyici serum ve ilaç verdi. Çok şükür bebeğim sağlıklı bir şekilde doğdu.

Bugun tekrar test verdik umarim sonuclari bekliyoruz

Değeriniz kaç olduğunda kanamanız başladı? Reglim 7 gün gecikti değerim 100 e kadar düştü bugün ama hala kanamam yok

Değeriniz kaç olduğunda kanamanız başladı? Reglim 7 gün gecikti değerim 100 e kadar düştü bugün ama hala kanamam yok
Dwrlerimde degisim yok hala 29.2 bugun kontrole gittik gebelik olusumu var dedi fakat hala kanamam var hic birsey anlamadigimiz bir durum icerisindeyim ilac kullanmaya basladik simdilik bakalim bugun test yaptim tekrar pozitif cikti

Dwrlerimde degisim yok hala 29.2 bugun kontrole gittik gebelik olusumu var dedi fakat hala kanamam var hic birsey anlamadigimiz bir durum icerisindeyim ilac kullanmaya basladik simdilik bakalim bugun test yaptim tekrar pozitif cikti
Anladım umarım bir an önce çözümlenir hayırlısıyla

Benim degerlerim 29 un üzerine hic cikmadi o yuzden doktorum üçüncü gebelikte direk igne basliycaz dedi buyuk ihtimalle kanla ilgili bir sorun var ama bunun icinde once tahlil istemesi gerektigini düşünüyorum o yuzden tekrar hamile kalinca baska doktora gidicem insllah

Hayırlısı olsun hepimiz hakkında Kan pıhtılaşmasından şüphelenmiş olabilir. Bazen 2 düşükte de bakabiliyorlar biraz ısrar etmek gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…