Doğuma Hazırlık 2. kızıma isim önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kanki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
63
16
98
Zonguldak
merhaba ilk kızımın adı elif zeynep şimdi 2.kızım yolda ablasının ismiyle uyumlu dine uygun bilindik güzel isim önerilerinizi bekliyorum.isimlerin anlamının kişileri etkilediğine inanıyorum henüz net bir isim bulamadım esma..., fatma... vs.
önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.:23:

AYŞE ECE olabilir.....bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle....:kkk:

Ben kendi ismimi, yani Esrayi, önermek istiyorum. Elif ve Zeynep gibi klasik ve dini bir isim.
Iki isim isterseniz: Esra Merve, Esra Tuba, Esra Hatice, Esra Nur, Esra Gülsüm, Esra Fatoş (hepsi dini)

Ben kendi ismimi, yani Esrayi, önermek istiyorum. Elif ve Zeynep gibi klasik ve dini bir isim.
Iki isim isterseniz: Esra Merve, Esra Tuba, Esra Hatice, Esra Nur, Esra Gülsüm, Esra Fatoş (hepsi dini)

ilk kızıma 2 isim koyduk şimdi yarın bir gün bu kızım benim niye tek demesin.elif ile esma aynı güzellik ve ağırlıkta gibi geldi esrada güzel isim önerilerinize teşekkürler

özge nisa , sevde nur,
miray ,tuğçe ,esma ,hilal ,ecrin
aklıma gelnler bunlar hayırlı olsun bu arada

Esma, zehra uyumlu olabilir :77: İlk kızınızın en çok kullandığınız ismi hangisi peki ?

Nursima anlamı Nur yüzlü..
Asel anlamı Bal
Elif naz.da güzel ilk kızınızın adıymış .
Eslem

Son düzenleme:
elfe-zehra aklıma geldi benimde kızım olack ben de isim arayışındayım .bende 2 isim vericem yavruma.

Esma, zehra uyumlu olabilir :77: İlk kızınızın en çok kullandığınız ismi hangisi peki ?

zeynep kullanıyoruz iyiki 2 isim koymuşum çünkü kızımla beraber doğan kızların hemen hemen hepsi zeynep.şimdi zeyneple kafiyeli anlamlı bir tane daha isim bulamadım zehrayı beğendim ama eşim çok tutmadı öneriniz için teşekkürler

Zevkinizi bilmediğim için Z ile başlayan isimlerden yazıcam.. Zişan, Züleyha, Zeliha, Zümrüt, Zenan, Zeren, Zeyşan, Zühre, Zerrin, Zehra..
E ile başlayan kız isimlerindende yazıyım bi kaç tane.. Esma, Esra, Eda, Esin, Elvan, Emel, Emine..
Bunlarda benim beğendiğim kız isimleri;
Açelya, Azra, Ada, ßade, Çisil, Çisem, Ecrin, Erva, Firdevs, Albina, Hazel, Nil, Nida, Rana, Yağmur, Yaren, Lina, Zümra, Zerda, Pelin..
(Bazılarının manası çok güzel bazılarınında kulağa hoş gelişi..)

Son düzenleme:
tamam canım sen kız ismimi arıyosun? hamile misin? :55:

Yazamıycaksın malesef canım. Ama 100 hakkını doldurmak istiyosan onun için özel konu var orda takılıp üst üste yazılar yazıp hakkını daha bi sürede tamamlayabilirsin. Evet aras ismini bende çok seviyorum benim oğlumun adı arda. Eğer ilerde bitane daha oğlum olursa ismini aras koymayı düşünüyorum. Çok karizmatik bi isim bence :17:

Back
X