Doğuma Hazırlık 2. kızıma sizce hangi isim?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
başka isimere de açığım. değerlendirebilirim tabii.

yorumlarınızı da yazabilirsiniz.

Arlen felsefesi var bir düşünür...
sadece kızıma uygun diye düşünüyorum...
1. kızım Aren...

ben bunları çok beğeniyorum ama sana uyarmı bilmem ben yinede yazayım sen deeğenlerdirisin. bu arada senin yazdıklarındanda "alya" güzelmiş bence...

-hurilayn
-çeşmiahu
-dilruba

Son düzenleme:
Arlen ne demek google bile bulamadı :26:

valla ben de Arlen neymiş merak edip girdim konuya...zeren ve deren e kafiye olsun diye söylenmiş gibime geldi...pek hoş değil benim fikrimce de...

seçenekler yalnızca bunlarsa ben Deren dedim...ama daha anlaşılır isimlerden yanayım ben..."Deniz" mesela ilk aklıma gelen ...insan duyduğunda ne olduğunu anlayabiliyor ve ilk anda ifade ettiği bişey var..

başka isimere de açığım. değerlendirebilirim tabii.

yorumlarınızı da yazabilirsiniz.

diğer isimlerle de uyumlu olarak yani belki ilk kızınıza uydurmaya çalışıyorsunuzdur, elzem nasıl? değişik bir isim olmasını da istiyor olabilirsiniz, haklısınız klasik isimler eskidi baya ve çok fazla kişide aynı isim olunca bir anlamı kalmıyor bu yüzden elzem olabilir vazgeçilmez demek saydılarınızında da en çok dereni beğendim. isimlerin biraz anlamlı olması taraftarıyım.

arlen erlen gibi labaratuar malzemesi şekildeki gibi
$untitled.webp

diğer isimlerle de uyumlu olarak yani belki ilk kızınıza uydurmaya çalışıyorsunuzdur, elzem nasıl? değişik bir isim olmasını da istiyor olabilirsiniz, haklısınız klasik isimler eskidi baya ve çok fazla kişide aynı isim olunca bir anlamı kalmıyor bu yüzden elzem olabilir vazgeçilmez demek saydılarınızında da en çok dereni beğendim. isimlerin biraz anlamlı olması taraftarıyım.

elzem de değişik anlamı da güzelmiş...
bir ara serdem düşünüyordum.

"elzem" kelimesinin isim olarak kullanılabileceği kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi...ne yalan söyleyeyim çok tuhaf geldi... "elzem" ı-ıh bi kız çocuğu ile bağdaştıramadım...

herkeste olan anlamı bilinen isimler olunca ne oluyor anlayamıyorum ben ( bu arada sözlerim konu sahibine ya da herhangi bir kemseye değil geneldir kimse üstüne alınmasın lütfen)

valla ben kızım olursa ismini sanırım "ayşe" koyacağım çünkü bu gidişle gelecek kuşak için farklı ve duyulmamış bir isim olacak...

Alya ismini oldum olası beğenirim ama kızınıza deren ismi çok yakışacaktır eminim ilk kızınızın ismiyle bağdaşıyor ben deren diyorum:):allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin:64::64:

"elzem" kelimesinin isim olarak kullanılabileceği kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi...ne yalan söyleyeyim çok tuhaf geldi... "elzem" ı-ıh bi kız çocuğu ile bağdaştıramadım...

herkeste olan anlamı bilinen isimler olunca ne oluyor anlayamıyorum ben ( bu arada sözlerim konu sahibine ya da herhangi bir kemseye değil geneldir kimse üstüne alınmasın lütfen)

valla ben kızım olursa ismini sanırım "ayşe" koyacağım çünkü bu gidişle gelecek kuşak için farklı ve duyulmamış bir isim olacak...

ahaha al bendende o kadar:46:

Back
X