2.kürtaj

aysenzorlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
17
1
1
28
Merhaba 6+5 deyim keseyi yolk sakı gördük ama bebek oluşmadı cuma günü kürtaj olucam 2.olucak bu 2 kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yapıp doğum yapan var mı korkuyorum böyle mi olucak bi sonraki diye

Merhaba 6+5 deyim keseyi yolk sakı gördük ama bebek oluşmadı cuma günü kürtaj olucam 2.olucak bu 2 kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yapıp doğum yapan var mı korkuyorum böyle mi olucak bi sonraki diye
gecmıs olsun allahım bidaha yasatmasın. bos gebelık sonrası cok kısının saglıklı cocukları oldu ben de dahil. ılla tekrar edıcek dıye bısı yok. sanırım 3 kayıp olmadan da genetık test onermıyor doktorlar. onlar onerıp yonlendırmeden yaptırabılıyomuyz bilmiyorum. ama korma.

Geçmiş olsun cnm. Ben bir boş gebelik sonucu kürtaj oldum şuan tekrar hamileyim kalp atışını duydum bugün şükür. Merak etme tekrar böyle olacak diye bir durum yok inşallah sağlıkla bebişin olur ama 6+5 erken değil mi belki geç döllenme olmuştur. Tekrar geçmiş olsun rabbim tekrar yasatmasın

cuma günü olucam kürtajı Allahım kimseye yaşatmasın 2. Bu sizin 2 kürtajdan sonra mı sağlıklı beneğiniz oldu Allahım size bağışlasın bahtı ömrü güzel uzun olsun inşallah

Bende öyle diyorum ama bu kahyalar da bebeğin gözükesi gerekiyor mus sağlıksız başlayana sağlıksız devam eder dedi cuma bi umut yine gözükmezse kürtaj aynı gün

Bende öyle diyorum ama bu kahyalar da bebeğin gözükesi gerekiyor mus sağlıksız başlayana sağlıksız devam eder dedi cuma bi umut yine gözükmezse kürtaj aynı gün
Ben şuan 7+3 deyim. 5. Haftamda gittim kese vardı. 6. Haftada gittim yine sadece kese vardı bir de bebeğin beslenme şeyi varmış adını unuttum o oluşmaya başlamış dedi. Bu hafta daha bebeğin oluşmaya başlayıp kalp atışını gördük ultrasonda.

cuma günü olucam kürtajı Allahım kimseye yaşatmasın 2. Bu sizin 2 kürtajdan sonra mı sağlıklı beneğiniz oldu Allahım size bağışlasın bahtı ömrü güzel uzun olsun inşallah
1 oglm var. 2.gebeliğim boş gebelikti ekim ayında kürtaj oldum şuan nasip oldu tekrar hamileyim hatta kürtaj sonrası hamile kalmak daha kolay oluyor diyorlardı. Herşey nasip canım inşallah gönlüne göre olsun hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…