2 Kutu Gonal f 450 IU ve 4 kutu Menogon 75 IU Raporlu Fiyatına

Haktan1503

Allah'ım mucizelerimi koru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
734
97
123
Tüp bebek tedavısıne yenı baslayacak olan arkadaslar.Ben tedavımden pozıtıf sonuc aldım ve elımde yukarıda belırttıgım ılacları aldıgım fıyat uzerınden sıze ulastırabılırım.

Gonal F 450 tek kutusu 150.00 tl
Menogon tek kutusu 120 tl olarak verecegım.

Bu ılacların satışından kesınlıkle kar amacı güdülmemektedir.Ben 4. tup bebek tedavım oldugu ıcın ve rapor hakkımı son kez kullandıgım ıcın fıyat farklarını daha yuksek odedım ama sıze raporlu fıyatı uzerınden ulastıracagım.Gonal f ıcın Nısan ayı son kullanma tarıhı oldugu ıcın acele verecegım.Oncelıklı olarak Gonal f ıcın ulasırsanız kargosu bana aıt olmak uzere karsılarım.Hepınıze bol şanslar tedavılerınızde.

Bana buradan ozel mesaj yollarsanız ve telefon numaranızı ulastırırsanız sızı arayabılırım.

Tedavıye baslayacak olan arkadaslar Gonal f ler ıcın fıyatı bıraz daha uygun verebılırım.Maksat zamanı gecmesın sızlerınde işine yarasın.Hepınıze bol şans....

Mart ayında tedavıye baslayacak olan arkadaslar.Umarım buradan bana ulasırsınız.Cunku 2 kutu Gonal f' ın tarıhı gecmesın dıye cok uygun fıyata verecegım.Raporlu dahı alacak olsanız daha pahalıya gelecektır.

selamlar öncelikle hayırlı olsun bebeğin. darısıda bizlere olsun.
ben tedaviye yeni başlıyorum ilacım bugün belli olacak. ona göre sizdeki ilaçları uygun fiyat olursa alabilirim.
bizimde 2. denememiz ocakta yapıldı ilk deneme o yüzden maddi olarak zor durumdayız. uygun fiyata alırsam cok sevinirim. birde hangi şehirdesiniz? ulaşım da sıkıntı yasanmaz umarım.
ilacım belli olunca özelden size yazacağım.

Yasimdan dolayi ssk rapordan faydalanamiyorum. 2 kutu gonal f e talibim. Anadolu yakasi kadikoydeyim.
Yarin muayeneden sonra aksilik cikmazsa igneye baslayacagim sanirim. Aslinda 5 kutu gerekiyordu, hic degilse 2 kutuyu uygun fiyata almak iyi olurdu. Ozel msj hakkim yok. Mail: ssirttezcan gmailden irtibat kurabiliriz isterseniz.

Tüp bebek tedavısıne yenı baslayacak olan arkadaslar.Ben tedavımden pozıtıf sonuc aldım ve elımde yukarıda belırttıgım ılacları aldıgım fıyat uzerınden sıze ulastırabılırım.

Gonal F 450 tek kutusu 150.00 tl
Menogon tek kutusu 120 tl olarak verecegım.

Bu ılacların satışından kesınlıkle kar amacı güdülmemektedir.Ben 4. tup bebek tedavım oldugu ıcın ve rapor hakkımı son kez kullandıgım ıcın fıyat farklarını daha yuksek odedım ama sıze raporlu fıyatı uzerınden ulastıracagım.Gonal f ıcın Nısan ayı son kullanma tarıhı oldugu ıcın acele verecegım.Oncelıklı olarak Gonal f ıcın ulasırsanız kargosu bana aıt olmak uzere karsılarım.Hepınıze bol şanslar tedavılerınızde.

Benim elimdede gonal 450 var istersen raporlu alundi bi kutusu temmuz ikisi eylul skt 8 tanede cetrodiet var
Umarim pozitif sonucu alirsin

Yasimdan dolayi ssk rapordan faydalanamiyorum. 2 kutu gonal f e talibim. Anadolu yakasi kadikoydeyim.
Yarin muayeneden sonra aksilik cikmazsa igneye baslayacagim sanirim. Aslinda 5 kutu gerekiyordu, hic degilse 2 kutuyu uygun fiyata almak iyi olurdu. Ozel msj hakkim yok. Mail: ssirttezcan gmailden irtibat kurabiliriz isterseniz.

Merhaba, yardımcı olmak isterdim ama gonal F Ler satıldı ne yazık ki.Tedavınızde bol şanslar dilerim.

Benim elimdede gonal 450 var istersen raporlu alundi bi kutusu temmuz ikisi eylul skt 8 tanede cetrodiet var
Umarim pozitif sonucu alirsin

Elinizde Cetrotide adlı ilacın olduğunu yazmışsınız, son kullanma tarihi nedir acaba?
En son fiyatı ne olur, uygun olursa almak isterim.
Kısa zamanda dönüş yaparsanız sevinirim...

Back
X