- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
- Konu Sahibi Haktan1503
-
Tüp bebek tedavısıne yenı baslayacak olan arkadaslar.Ben tedavımden pozıtıf sonuc aldım ve elımde yukarıda belırttıgım ılacları aldıgım fıyat uzerınden sıze ulastırabılırım.
Gonal F 450 tek kutusu 150.00 tl
Menogon tek kutusu 120 tl olarak verecegım.
Bu ılacların satışından kesınlıkle kar amacı güdülmemektedir.Ben 4. tup bebek tedavım oldugu ıcın ve rapor hakkımı son kez kullandıgım ıcın fıyat farklarını daha yuksek odedım ama sıze raporlu fıyatı uzerınden ulastıracagım.Gonal f ıcın Nısan ayı son kullanma tarıhı oldugu ıcın acele verecegım.Oncelıklı olarak Gonal f ıcın ulasırsanız kargosu bana aıt olmak uzere karsılarım.Hepınıze bol şanslar tedavılerınızde.
Yasimdan dolayi ssk rapordan faydalanamiyorum. 2 kutu gonal f e talibim. Anadolu yakasi kadikoydeyim.
Yarin muayeneden sonra aksilik cikmazsa igneye baslayacagim sanirim. Aslinda 5 kutu gerekiyordu, hic degilse 2 kutuyu uygun fiyata almak iyi olurdu. Ozel msj hakkim yok. Mail: ssirttezcan gmailden irtibat kurabiliriz isterseniz.
Merhaba, yardımcı olmak isterdim ama gonal F Ler satıldı ne yazık ki.Tedavınızde bol şanslar dilerim.
Benim elimdede gonal 450 var istersen raporlu alundi bi kutusu temmuz ikisi eylul skt 8 tanede cetrodiet var
Umarim pozitif sonucu alirsin[/QUraporla 7 kutu gonal f alabildim dr yetmeyebilir dedi kesinleştiğinde gonal f 450 ilaçlarını almak isterim gerekirse nasıl irtibata geçebiliriz
Benim elimdede gonal 450 var istersen raporlu alundi bi kutusu temmuz ikisi eylul skt 8 tanede cetrodiet var
Umarim pozitif sonucu alirsin
Umarim pozitif sonucu alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?