Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E nabızda mı olması gerekiyorMerhaba Grafik olması lazım bu şekilde pek yorum yapılamaz
Merhaba Grafik olması lazım bu şekilde pek yorum yapılamaz
Devlet hastanesi ndemi yaptirdinizDeğerlerin normal olup olmadığını söyleyebilecek olan varmı acaba ben bilmediğim için çok merak ediyoeum
EvetDevlet hastanesi ndemi yaptirdiniz
Bende senin gibi bilmiyodum öğrendim e nabıza raporu düşmüyo doktoruna düşüyo yanı o rapor da yaşına ailede down sendromuna ve teste gore ortalama bi değer bi yüzde veriyolarDeğerlerin normal olup olmadığını söyleyebilecek olan varmı acaba ben bilmediğim için çok merak ediyoeum
Sonuc kaç güne çıktı bende salı gireceğim de merak ediyorum ondan dolayı sonuç ne zaman çıkar merak ettim
Bende çok tedirginim olumsuz birseyle karsilasacagim diye salı gideceğim devlete gidiyorum sonuç aceba kaç güne cikar çok tedirginim inşallah güzel sonuçlar alırımBende senin gibi bilmiyodum öğrendim e nabıza raporu düşmüyo doktoruna düşüyo yanı o rapor da yaşına ailede down sendromuna ve teste gore ortalama bi değer bi yüzde veriyolar
Devletı bılmıyorum ben ozele gıdıyorum ıkı gune cıkmıstı bıde bu tarama testı yanı net kesın bır sonuc vermıyo ıhtımal degerlendırıyolar sadece o yüzden fazla takılcanız bı test degılBende çok tedirginim olumsuz birseyle karsilasacagim diye salı gideceğim devlete gidiyorum sonuç aceba kaç güne cikar çok tedirginim inşallah güzel sonuçlar alırım
Anladim teşekkür ederimDevletı bılmıyorum ben ozele gıdıyorum ıkı gune cıkmıstı bıde bu tarama testı yanı net kesın bır sonuc vermıyo ıhtımal degerlendırıyolar sadece o yüzden fazla takılcanız bı test degıl