Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende geçen hafta yaptırdım canım kan alıyorlar 1 tüp aileyle ilgili soru soruyorlar sakatlık durumu var mı diye ben cinsiyetimizi de öğrenmiştim öğleden sonra sonuç çıkıyor
bende geçen hafta yaptırdım canım kan alıyorlar 1 tüp aileyle ilgili soru soruyorlar sakatlık durumu var mı diye ben cinsiyetimizi de öğrenmiştim öğleden sonra sonuç çıkıyor
Ben de 19 Temmuz'da yaptıracağım 2' testi. Çok merak ediyorum sonucunu ve biraz da endişeliyim. Hamileliğimin ilk haftalarında daha öğrenmemişken ilaç kullanmıştım korkuyorum ya zarar verdiyse diye rüyalarıma giriyor artık şu 2'li test, olsa da öğrensem ne olduğunu. Ayrıca siz baya erken öğrenmişsiniz cinsiyetini ne güzel:) hayırlı olsun oğlunuz. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.