2 li TARAMA TESTİ NASIL OLUYOR...

bende geçen hafta yaptırdım canım kan alıyorlar 1 tüp aileyle ilgili soru soruyorlar sakatlık durumu var mı diye ben cinsiyetimizi de öğrenmiştim öğleden sonra sonuç çıkıyor

benim doktorum önce ultrasonla ölçüm yaapıcaz dedi ertesi gün kan vericeksin demişti bana.. :44:

bende geçen hafta yaptırdım canım kan alıyorlar 1 tüp aileyle ilgili soru soruyorlar sakatlık durumu var mı diye ben cinsiyetimizi de öğrenmiştim öğleden sonra sonuç çıkıyor

cinsiyeti neymiş bebeğinin ayyy bende çok mrk ediyorum inşallah söyler benim doktorumda haftaya..

benimde ense kalınlığını ölçtü önce parmaklarına kadar saydı ellerine kollarına baktı ölçtü çok şükür bişi çıkmadı
bebeğim %90 erkekmiş

canım peki ense kalınlıgını ölçtügü günmü kan verdin yoksa birgün sonramı inşallah kucagınada alısın bebegını :)

Ben de 19 Temmuz'da yaptıracağım 2' testi. Çok merak ediyorum sonucunu ve biraz da endişeliyim. Hamileliğimin ilk haftalarında daha öğrenmemişken ilaç kullanmıştım korkuyorum ya zarar verdiyse diye:( rüyalarıma giriyor artık şu 2'li test, olsa da öğrensem ne olduğunu. Ayrıca siz baya erken öğrenmişsiniz cinsiyetini ne güzel:) hayırlı olsun oğlunuz. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

Back
X