2 li test fiyat

burii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
129
4
46
İstanbul
merhabalar
hastanem 2 lı test ıcın ssklıya 220 tl fıyat verdı bana cok yuksek geldı cok uyguna yaptıranlar var
farklı bır hastanede yaptırınca doktorlar sorun cıkartıyorlarmı

Ankara Tobb hastanesinde yaptırdık 5 hafta önce..ve 90 küsür lira verdim.ve doktor için fark etmemesi lazım.önemli olan sonuç

ben izmir kent hastanesinde yaptırdım 171tl
sgk ile anlaşmalı özel hast. 80tlye yapıldığını duymştm..

ben 15 eylülde yaptıracağım. iki yerden fiyat aldım. koşuyolu medipol hastanesi 180-tl. fehmi yazıcıoğlu 200-tl.

ben bugun hıfsızsıhha ya sordum 2 li test 21 tl 3 lü test 35 tl çok uygun özellere fln öyle fiyatlar ödemek gereksiz

Valla ben karamanda 70 tl ye yaptırdım :s bencede fazla uçuk bir fiyat söylemiş doktorun.Yok problem çıkarmazlar tatlım .Yani bende çıkmamıştı en azından.

merhabalar
hastanem 2 lı test ıcın ssklıya 220 tl fıyat verdı bana cok yuksek geldı cok uyguna yaptıranlar var
farklı bır hastanede yaptırınca doktorlar sorun cıkartıyorlarmı
yok daha neler, ya. Hastayı yolunacak kaz gibi görüyorlar. Ben tahlili sonuçlarda labaratuardan kaynaklı sıkıntı çıkmasın diye özelde yaptırdım ki labaratuar sahibi amcamızdı. Bir tanıdığımız sırf bu yüzden uyduruk tahlil sonuçlarıyla uzun süre buhran geçirmişişti.Düzen ya da acıbademe göndereceğiz dedi ki Türkiye'nin sayılı labaratuarlarındandır. ben farklı bir miktar ödedim ama genel fiyatı söyleyeyim sana
120 tl. Üstelik içinde soğuk zincirli kargo parası dahil. Bir araştır zaten soğuk zincirli kargo 20-30 tl civarı. Taş çatlasa test 100 tl. Üçlü için de 170 civarıydı.
Bu testi de bu labaratuarlardan yüksek fiyata yapan varsa hava parası koyuyorlar herhalde.

bende özel bi laboratuvarda yaptırdım 2 li testimi...76 lira tutuyordu ama benim özel sigortam var anlaşmalıydı lab..indirim yaptılar..53 liraya geldi...oğlumdada oraya yaptırmıştım..220 lira da ne yaa...çok atmışlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…