Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hcg 108 noluyo düzeltilmiş değer 2,51 diyo 108 normalmi yaniRisk yok canım.. Benimde dün çıktı sonucum böyle.. Doktorum risk yok dedi.
Gerçektenmi yaa valla çok korkuyorum. Hcg ve papa değerlerim nasıl ikiside 2,5 üstü çıkmış normal değil miHersey cok normal masallah![]()
Ayy inşallah canım yaHersey cok iyi canim down riski 10.000 de 1 yani yok merak etme
Ben bizim sonucları beklerken uzmanı oldum :) O değerler inan hic ilgilendirmiyor seni, önemli olan o grafik. Ve risk hesaplamaların gayet düsük. Hic kafana takma. Saglıkla gelsin bebeklerimiz insallah.Gerçektenmi yaa valla çok korkuyorum. Hcg ve papa değerlerim nasıl ikiside 2,5 üstü çıkmış normal değil mi
Hcg 108 noluyo düzeltilmiş değer 2,51 diyo 108 normalmi yani
Çokkk teşekkürlerBen bizim sonucları beklerken uzmanı oldum :) O değerler inan hic ilgilendirmiyor seni, önemli olan o grafik. Ve risk hesaplamaların gayet düsük. Hic kafana takma. Saglıkla gelsin bebeklerimiz insallah.
Canım benim çok teşekkür ederimHerkeste farklı o hcg değeri.. Çok takılma ona.. Diğerleri ve grafik gayet iyi