- 13 Temmuz 2016
- 30
- 11
- 6
- 36
- Konu Sahibi gulcanadanagulcan
2 li ve 3 li riskli çıktı dawn sendromlu denildi amniyosentez yaptirmadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu testlerin herhangi bir netligi yok ayrica organlar farkli haftalarda cikabiliyor diye biliyorum bahsettigin bacak boyu geriligi down ihtimalini ne derece guclendiriyor inan hilgim yok ama ben bu sagliksiz denip cok saglikli dogan bebekleri gordukten sonra inanmiyorun hic bu risklere3lu dede ue3 düşük çıktı şimdi 30 haftaligim ayrıntılı kalp eko organları herşeyi temiz çıktı yalnız 2 gün önce 29-5 te boyu 31 cm çıktı kilo 1242 fl yani bacak boyu 27 haftalik gozukuyo ağlaya ağlaya bu hak olsun :'(
Papp-a nin yuksek cikmasi da problem degil mi? Ben anlamadim bu hesaplamayi. Bazi yerlerde papp-a yuksekse sorun vardir diyor bazi yerlerde dusukse...Eki Görüntüle 1994063 Benim sonuç böyle maalesef
Benim hcg yüksek çıktı bu yüzden risk oluşmuşPapp-a nin yuksek cikmasi da problem degil mi? Ben anlamadim bu hesaplamayi. Bazi yerlerde papp-a yuksekse sorun vardir diyor bazi yerlerde dusukse...
İkili testte burun ve ense ölçümleri nasıldıPappa degerim 0.29 cikti![]()
Anladim canim icini ferah tut tertemiz olduguna insniyorum ben hersey yolunda gider insBenim hcg yüksek çıktı bu yüzden risk oluşmuş
Eğer down çıkmazsa ilerki gebelik haftalarım riskli görünüyor yüksek tansiyondan dolayı
İnşallahAnladim canim icini ferah tut tertemiz olduguna insniyorum ben hersey yolunda gider ins
İnşallah canım 12. Haftamda ikili test yaptırdım bi hafta ileri görünüyordu 13 haftalıktıArkadaşlar umarım korktugunuz gibi olmaz saglikli sekilde alirsiniz bebeklerinizi kucaginiza...
Kâc haftalikken girdiniz 2 li 3 lü taramaya
Ben suan 10 haftaligim haftaya doktor gel dedi tarama testleri icin bende cok korkuyorum bisey cikar diye![]()
2 li ve 3 lu de mi dawn sendromlu dediler benim kızım bacakları kısa su an 3 hafta geri korkuyorum2 yengemin cocugunada down sendromlu dediler. Dogdular 2 tane saglıklı paşamız var şimdi biri okula gidiyor biriside 4 yasında :)