2 li testim sonucu

Kadin25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2016
171
38
28
39
Arkadaşlar 2 li testim sonucu 1/154 down sendromu riski var dedi doktor amniyosentez riskli dedi bende biogen yurt dışına serbest fetal dna testi yaptırdım 10 gün sonra gelcek ama cok korkuyorum acaba bu testin sonucuna güvenmelimiyim yaptıran varmı....

başka bir doktora daha görünseniz mi acaba? ayrıca yaşınız kaç? ikili tarama testinin güvenirliği %80dir çoğu sorunlu olarak görünen bebekte normal doğar bunları unutmayın derim.

30 yaşındayım canım şu kan testinin sonuçları bi gelse
amniyosenteze neden riskli dedi doktorunuz? zormu geçiyor gebelik? şu ünlü video izleme kanalına merve özkaynak amniyosentez yazıp izlemenizi tavsiye ederim ayrıca yaşınız çok değil içinizi ferah tutun :) bence başka bi doktor görüşü daha alın bişey çıkmayacak inşallah.

Günümüzde amniyosentez yerine kullanılıyor doktor ikisinin güvenilirliği aynı dedi

Öncelikle geçmiş olsun.yalım 37 ıkılı testımde bıyokımyasal riskim 1/50çıktı kan testimi amnıyomu derken amnıyosenteze karar verdik .yaptıralı bir hafta oldu sonucu beklıyorum .ılk çocugumda yaş 34 idi ama ıkıli üçlü vs testlerim iyş çıkmıştı.bunun dışında şuan ultrason bulgularında görünür bi olumsuzluk yok ense kalınlığı iyi nasal kemik oluşumu var vs.eger ultrasonda bi sıkıntı yoksa büyük ihtimal iyi çıkıyor sonuç.canınızı sıkmayın büyük ihtimal temiz çıkıcak.

Ben 13.haftanin içindeyim en iyisi bide ayrıntılı ultrasonda bakalım

İnşallah canım teşekkür ederim dua edelim iyi gelsin .. ben sadece bu teste guvenmelimiyim

benim doktorumda amniyosentezi riskli dedi. başka birşey önerdi ama inanın sizinkinden mi bilmiyorum yani hatırlamıyorum. sıkıntı yapmayın benim 2 tane arkadaşıma down sendromlu dediler ama ikisi de sağlıklı maşallah

Teste güvenin tabiki.çok yaptıran var artık bu testide olumsuzluk halinde ciddi tazminat ile karşı karşıya kalma durumu varmıs fiemaların.drlar 12 yada 13.hafta cvs önerıyorlar daha erken sonuç alabilmek için.bebegin kordonundan yapılan bi işlem.bana geç kalmışsın amnıyo yapabılırız dediler.amnıyoyu istanbul zeynep kamil 17+5 yada 18 hafta itibari ile yapıyor ve yaptırmaya karar veren olur ise buradaki en doğru yer.uzman perinatologlar yapıyor ve uzun bi süre gözetim altında tutuyorlar

Ben 13. Hafta dayım doktor hem erken öğrenirsin için rahat eder dedi test güvenilir amniyosentez kadar sadece pahalı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…