Doğuma Hazırlık 2. Oğlum geliyor,ancK insanlar moralimi bozuyor...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende milletin sözüne morali bozulan insanları anlayamıyorum.
Cinsiyet ne fark eder, sağlıklı olsun , siz sağlıklı olun gerisi boş.
Kim ne demiş neyin önemi var ?

Iki erkek, iki kız birbirlerine daha yakın kardeş olurlar çoğunlukla.

Bazen kız vefalı olur bazen erkek. Bunun cinsiyete ilgisi yok, karakterle alakalı.

Ha birde gelinlerle damatlarla çok ilgili tabi :)

5 senelik evliyim...evliligimin başından hatta öncesinden beri kız bebek hayalim vardi...ilk gebeligimde 12.haftada oglum olacağını duyunca çok üzülmüştüm..su anda hiçbirşeye değişmem tabiii....şuan 2.ye hamileyim..doktor erkek gibi ama çok erken dedi.onceki kdr üzülmedim...sıkıntım şu : çevremdeki tüm insanların lafı 'olsun'..hele bazılarının tepkisini anlatmak bile istemiyorum...sinirlerimi bozuyorlar...sanki kızım olmadığı için hayattimi yalniz basima sürdüreceğim,kızım olmadığı için anneliği tam anlamıyla yaşayamayacağım,oğlum evlenene kada4 benim evladım gibi söylemler...14 haftalık hamileyim ancak su laflardan dolayı tadını çıkaramıyorum hocbirseyin..biliyorum kız ile erkeğin iletişimi ayni olmuyor aileyle ancak daha bu zamandan bu laflar söylenir mi yaa :KK43:
hiç alakası yok ya
annemle aram yıllardır buz gibi
ben de kız evladıyım ne farkı var
cinsiyete bağlı değil onlar bakmayın milletin lafına

Göklerin ve yerin mülkü (egemenliği) Allah’ındır. Dilediğini yaratır. Dilediğine (sadece) kız çocukları, dilediğine de (sadece) erkek çocuk- ları verir. Ya da (dilediğine) çift olarak hem erkek hem de kız çocukları verir. Dilediğini de kısır bırakır. Kuşkusuz O (Allah, kime ne vereceği- ni) en iyi bilen, her şeye gücü yetendir. (Şura - 49 - 50)

Elhamdulillah muslumaniz ne olur insanlarin bos konusmalarini kafaya takip kendinizi uzmeyin!

Aynen bankada 2 kızım var diye 3. Ye kısmet diyorlar. Aman takma bence erkek evlat çok hayırlı. Buradaki msjlardan anladığımız hepsi anneci sende iyi bir kaynana olursan tadından yenmez.

Daha coookk var o günlere tdusunme canım evlat evlattir. Ama çok kız istiyorsan Allah gönlüne göre versin

Evet ikinci oğlum geliyor ve burdaki arkadaşa yapılan tepkilerin aynısını görüyorum erkek dediğimde yaaa diyorlar :KK43:
Normal doğumdu ilki.
Hiç öyle düşünme canım banada çok diyen oldu ama hamileligimde boşuna tanımışım doğunca anladım ins sağlıkla alırsın kucagina

Göklerin ve yerin mülkü (egemenliği) Allah’ındır. Dilediğini yaratır. Dilediğine (sadece) kız çocukları, dilediğine de (sadece) erkek çocuk- ları verir. Ya da (dilediğine) çift olarak hem erkek hem de kız çocukları verir. Dilediğini de kısır bırakır. Kuşkusuz O (Allah, kime ne vereceği- ni) en iyi bilen, her şeye gücü yetendir. (Şura - 49 - 50)

Elhamdulillah muslumaniz ne olur insanlarin bos konusmalarini kafaya takip kendinizi uzmeyin!
Offfff nokta... konu kapanmıştır kardeşi. Allah razı olsun

Back
X