2 öğün ile kilo verme günlüğüm

Alyaayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.378
1.112
133
35
benim için sağlıklı beslenme zamanı başladı .bugünden itibaren günde iki öğün yemek yiyeceğim .sabah kahvaltı ,öğlen yemek yok akşam saat 18.00 dan önce yemek yiyeceğim ve bir daha bir şey yemeyeceğim.68 kilo ile başladım bu yola boyum 1.71:dua::dua::dua::dua:
20.03.2020
1-sabah saat 9.00 da çay , peynir ,üç dilim ekmek (şu an ekmek yemeği bırakamadım )-kahvaltı sonrası yarım saat yürüyüş
2- öğle yemeği kesinlikle yok -abur cubur yok

50 basamak merdiven çıktım ,asansörü hayatımdan çıkarıyorum :halay: :halay:

:KK43: :KK43: :KK43: öğle yemeği yedim ama tatlı ,aburcubur hiçbir şey yemedim.akşam yemeği yemeyeceğim inşallah.evim 10ncu katta merdiven ile gideceğim eve ve akşam 1 saat yürüyüş yapacağım .

Akşam yemeği yemedim 10 kat merdiven inip çıktım.aburcubur asla yok ,tatlı yemek de yok .💃ne olur bu akşam ve gece hicbirsey yemeden istikrarlı devam edeyim .sabah kahvaltımı ve öğle yemeğimi yediğim için şu an hiç aç hissetmiyorum kendimi evimiz bahçeli ,bahceee bir saat yürüyüş yapsam süper olacak lütfen bu gece bir şey yeme simurgmilk 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Kolay gelsin. Insallah istedigin sonucu elde edersin. Bende en az 68 kiloydum basladim suan 53 kiloyum. Gunde 2 ogun yedim aksam 5 den sonra bisey yememeye dikkat ettim. Arada kacirmadim degil ama yine de aksam 5den sonra yememeye dikkat ederek almamis oldum. Maalesef bende yuruyus yok yerine firsat buldukca leslie yapiyodum son zamanlarda ona da zamanim kalmadi. Son kalan bi kac kilodan kurtulmama zor olucak

Kolay gelsin. Insallah istedigin sonucu elde edersin. Bende en az 68 kiloydum basladim suan 53 kiloyum. Gunde 2 ogun yedim aksam 5 den sonra bisey yememeye dikkat ettim. Arada kacirmadim degil ama yine de aksam 5den sonra yememeye dikkat ederek almamis oldum. Maalesef bende yuruyus yok yerine firsat buldukca leslie yapiyodum son zamanlarda ona da zamanim kalmadi. Son kalan bi kac kilodan kurtulmama zor olucak
[/QUOT
sadece günde iki ogun yemek yiyerek mi zayifladiniz sanki bu kilolar hiç gitmeyecek gibi çok kafama takıyorum 😒😒

sabah kahvaltı yaptım ,bir kahve içtim .Öğle yemeği yemeyeceğim inşallah :dua: aksam yemeğimi altıdan önce yiyeceğim ve bu arada tatlı , abur cubur hiçbir şey yemeyeceğim

sabah 9 da kahvaltı yapmıştım yaklaşık 3 saattir hiçbir şey yemedim hiç açlık da hissetmiyorum galiba akşama kadar da hiç açlık hissetmeyeceğim. akşam 17.30 da yemek yesem 7 saat hiçbir şey yememiş olacağım.bu saat aralığı kahvaltı da yediklerimi yakmak için süper fırsat :KK49:

23.03.2020 pazartesi,
sevgili günlüğüm bugün sabah 9.00 da kibrit kutusu kadar 3 adet peynir dilimi ve 3 dilim ekmek ile kahvaltı yaptım biliyorum çok fazla ama gün içerisinde direncimin düşmemesi için ,acıkmamam için bu kadar yemek zorundayım.4 Saattir ağzıma gram bir şey koymadım:şu an her şey yolunda Akşam 6 dan önce akşam yemeği yeyip İnşallah günümü bitireceğim.
BOY:1.71
KİLO:67.70

sabah 9 dan beri ağzıma bir lokma bir şey koymadım :halay: :halay: ve hiç acıkmadım ,bunu kahvaltıyı iyi yapmama borçluyum.Akşam 18.00 dan önce akşam yemeğimi yeyip yarın sabaha kadar bir şey yemeyeceğim inşallah :dua::dua::dua::dua:

bugün sabah 9.00 da kahvaltı yaptım .öğle saat 12.00 de bir dilim ekmeğe peynir bırakıp yedim

02.04.2020 tarihinde sabah uyandım işe geç kalacağım için kahvaltı getiremedim o yüzden kahvaltı yapmadım . 8.00 ile 13.00 arası hiçbir şey yemedim .Saat 13.00 da bir tabak pilav yedim ,akşam saat 18.00 a kadar bir şey yemeyeceğim .akşam yemeği yedikten sonra bu günlük yemek olayım bitiyor inşallah :KK49: şimdiye kadar iki öğünlük diyetim çok iyi gidiyor 2 öğün haricinde hiçbir şey yemiyorum arada hiç kaçırma yapmıyorum

03.04.2020 tarihinde sabah 10.00 da peynir ve iki dilim ekmek ile kahvaltı yaptım .saat 18.00 a kadar bir şey yemeyeceğim ,atıştırmalık şeyleri hayatımdan çıkardım zaten . :halay: Günde 2 öğün ile diyetim çok iyi gidiyor çok şükür .2 öğün haricinde bir leblebi tanesi bir şey ağzıma atmıyorum çok şükür .Bu virüs belası bir bitsin hayırlısıyla günde 1 saat tempolu yürüyüş rutinime devam edeceğim .:dua::dua:

ne kadar sürede verdiniz?

bu sabah (09.00) yediğim şey belki saçma olacak ama bir buçuk dilim ıslak kek yedim :KK9: :KK49:Allah nasip ederse 9 saat bir şey yemeyeceğim akşam 18.00 da akşam yemeği yeyip günü bitireceğim inşallah :dua::dua::dua:

bu sabah (09.00) yediğim şey belki saçma olacak ama bir buçuk dilim ıslak kek yedim :KK9: :KK49:Allah nasip ederse 9 saat bir şey yemeyeceğim akşam 18.00 da akşam yemeği yeyip günü bitireceğim inşallah :dua::dua::dua:
Sabah sabah tatli yeneseydin keske canim. Birazdan kan sekerin dusecek acikican

Back
X