Bol bol squat yap tavsiyem bence açılmayı hızlandıran bir hareketMerhaba kızlar bugün çatı muayenesi yapıldı doktor 2 parmak açılma olduğunu söyledi serviks 25mm sizce doğum ne zaman başlar tecrübesi olanlar yazabilir mi
Teşekkür ederim yapıcam mutlakaBol bol squat yap tavsiyem bence açılmayı hızlandıran bir hareket
Kisiden kisiye gore cok degisiyor. Bu gecede tam acilma olabilir, 3 gun sonrada.. kendi annenin dogum sureci nasilmis ?Merhaba kızlar bugün çatı muayenesi yapıldı doktor 2 parmak açılma olduğunu söyledi serviks 25mm sizce doğum ne zaman başlar tecrübesi olanlar yazabilir mi
Bunları neye dayanarak söylüyorum normal doğum yapmadım ama bebeğimin kalbi durduğu için bana ilaç verdiler ve yanındaki kadınla aynı haftalarda aynı sebepten yatıyordu ve ben hareket ederken squat yaparken o yattı saatlerce sancı çektim ama hep gezindim ve doğurdum 3 saat sonunda o direk kürtaja alindiTeşekkür ederim yapıcam mutlaka
Kisiden kisiye gore cok degisiyor. Bu gecede tam acilma olabilir, 3 gun sonrada.. kendi annenin dogum sureci nasilmis ?
Annem 1 normal 1 sezaryen doğum. Normal doğumunda açılma ve doğum hızlı olmuş. Diğer doğumda kordon dolanmasından dolayı sezaryen olmak zorunda kalmışKisiden kisiye gore cok degisiyor. Bu gecede tam acilma olabilir, 3 gun sonrada.. kendi annenin dogum sureci nasilmis
Sizinde insallah hizli ve rahat bir dogumunuz olur ozamanAnnem 1 normal 1 sezaryen doğum. Normal doğumunda açılma ve doğum hızlı olmuş. Diğer doğumda kordon dolanmasından dolayı sezaryen olmak zorunda kalmış
İnşallah çok teşekkür ederimSizinde insallah hizli ve rahat bir dogumunuz olur ozaman
İnşallah çok teşekkür ederim, elimden geldiğince yürüyorumKeyfi ne zaman isterse gelir onlar
Bol yürüyüş tavsiyem yasak yoksa tabii, bana çok iyi gelmişti, süreci acayip rahatlatıyor
Sağlıcakla gelsin inşallah